пятница, 20 ноября 2015 г.

Kétszárnyú beltéri ajtó ár

Fenyő beltéri ajtók széles választékban kedvező áron. ROXANE CLASSIC BELSŐ KÉTSZÁRNYÚ AJTÓ TÖMÖR FENYŐ FÉLIG ÜVEGEZH. Lucfenyőből készült kétszárnys, kazettás, tömör, festetlen beltéri ajtó db pánttal, minőségi Elzett zárral. Dekorfóliás beltéri ajtó árlista (Adobe PDF).


Szerkezet: egy- és kétszárnyú.

SCH típusú borovi fenyő fa beltéri ajtó árlista. A lucfenyő alapanyagú beltéri ajtó legfontosabb jellemzői: Táblásított. Ha jó ár -érték arányú, tartós megoldást keres, akkor a festett MDF beltéri ajtó lesz az. Sőt, kétszárnyú beltéri ajtóként is választhatja ezt az ajtótípust, ez kettő . Beltéri ajtó blokktok, balos, Cédrus cm.


A lapok kapcsolódására két megoldást alkalmaznak a kétszárnyú beltéri ajtók esetében, vagy aljzattal (falc) kapcsolódnak, vagy egyenes . MDF dekorfóliás beltéri ajtók verhetetlenül olcsó áron.

Bruttó fogyasztói ár :150. Modell: White Metal Típus: 1kétszárnyú kivitel. Tovább feszítjük a húrt és új. Szabolcs-Szatmár-Bereg , Nyíregyháza.


Tekintse meg raktáron lévő akciós beltéri ajtó kínálatunkat, ahol dekor fóliás, fa, lemezelt. A beltéri ajtók ára NEM tartalmazza az üveget, üvegezést! Nyílászáró CentruAjtó, ablak, bejárati ajtó, beltéri ajtó , műanyag ablak értékesítés. MDF tokkal és MDF ajtólappal. A mindenkori aktuális árakat az ÁRLISTA oldalon találhatja meg!


A CPL beltéri ajtók a legjobb áron , egyedi méretben kaphatók, melyet a. Egy- vagy kétszűrnyú kivitelben is gyártható, ha a kétszárnyú típusra van szüksége, . Fa és műanyag ablak, bejárati ajtó és beltéri ajtó akciós áron. Lemezelt és mart MDF beltéri ajtó árlista. Az acéllemez borítású beltéri ajtó egy, vagy kétszárnyú kivitelben egyaránt. Egy- és kétszárnyú befelé nyíló Dusa tipusú frontlemez borítású beltéri ajtó alapozva vagy festve, üveges.


Az árak bruttó árak , tartalmazzák az ÁFA-t.

CPL fóliás belső ajtók sok száz féle variációban. Országos bolthálózat, év szakmai múlt. Az alábbiakban megtekintheti a kétszárnyú asszimetrikus fa bejárati ajtó. Bármely kis szárny választható az adott beltéri ajtó alapformájához.


Kétszárnyú ajtó felára: db egyszárnyú ajtó árával megegyezik.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения