среда, 11 ноября 2015 г.

Kötésgyorsító

CEMFROST KÖTÉSGYORSÍTÓ -FAGYÁSGÁTLÓ BETONADALÉK. TERMÉK TULAJDONSÁGAI: A beton kötési idejét lerövidíti. Nem tartalmaz betonra és . Természetes szilárdulású, valamint hőkezeléssel mesterségesen érlelt beton kötésének gyorsítására, illetve a szilárduló beton fagyvédelmére -10°C-ig.


Vízben oldott, klorid tartalmú szilárdulástgyorsító és korróziógátló inhibitort anyagokat tartalmazó betonadalékszer.

Kötésgyorsító adalékszerek. A Sigunit-LAF nagy hatékonyságú, folyékony, alkálimentes, kötésgyorsító szer lőttbetonokhoz. Klorid-mentes fagyásgátló adalékszer betonokhoz és cementkötésű habarcsokhoz.


Az Antigelo S habarcsok és (akár vasalt) betonok készítésére szolgál -10°C . Az újabb fejlesztések az alkálimentes, környezetbarát kötésgyorsító szerek alkalmazását javasolják. A kloridtartalmú gyorsító szerek . Centrament Frost betonadalékszer.

Adagolás: 1- a cement tömegére vonatkoztatva. Bedolgozás: keverővízbe adagolva. Tárolás: fagytól és erős . Semleges kémhatása és alacsony kloridtartalma miatt környezetbarát . A lítium-karbonát széles körben felhasználható mint kötésgyorsító adalék, . Alkálimentes kötésgyorsító lövellt betonhoz.


Képlékenyítő és kötésgyorsító adalékszer “alig földnedves” állagú betonokhoz. Az őszi hónapokban zajlik az építőipari munkák hajrája. A novemberi csapadékos és hűvös időjárás komoly dilemma elé állíthatja a . A kötésgyorsító adalékszerek a cement gyors megkötése miatt vízbetörések ellen hatásosak, valamint a lőttbetonok tapadását javítják, megkönnyítve azok fej . A friss betont kötésgyorsító szerrel csak . Energy Admix kötésgyorsító adalékszer.


Felhasználásra kész színtelen adalékanyag a fi lmképzés gyorsításához és a szilárdság javításához homlokzatokon . XEsztrich Express kiszáradás és kötésgyorsító adalékszer. Erősen plasztifikáló és légpórusképző esztrichadalékszer, mellyel a kiszáradási folyamat .

Termékleírás: A PHADALÉK klorid- és ammóniamentes folyékony fagyásgátló és kötésgyorsító adalékszer. Alkalmazási területek: Alkalmazható beton és . Fagyásgátló és kötésgyorsító adalékszer betonhoz, habarcshoz. Termékek kerámia- és természetes kőburkolatok fektetéséhez.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения