четверг, 19 ноября 2015 г.

Ponyva ringli

Horganyzott, nikkelezett, antikolt. Cikkszám – A (mm) – B (mm) – C(mm). Felhasznált és eladásra kínált ponyva kellékek. Babacsat ringli – ponyvakellék_90.


A készlet tartalmaz db ringlit (ez nem a kicsi, de nagyon büdös sózott hal), azaz rozsdamentes vitorlaszemet, valamint . Ponyvakarika készlet( ringli szet).

A gépekhez a munkához megfelelő aparátot kell kiválasztani. A Hofi megmondta : minden lyukba dugó kell, ez a végső cél. Zsinór átvezetők , ringlik kaphatók rövidáru boltunkban. Az automata kézzel ( kalapáccsal) is beüthető ringli kétféle méretben . Rendezés: Alapértelmezett, Név, A. Az acél ponyvakarika a kézi ringlizőgép segítségével illeszthető a nyomtatott banner, épületháló vagy textil szélébe.


Kamionok és teherautók ponyváihoz. A ringli beütő készlettel nagyméretű ringliket(belső átmérő 12mm,külső átmérő 22mm) tudunk a kívánt helyre(táska, ponyvastb)rögzíteni.

PONYVA KAMPÓ MŰANYAG KÉTLYUKÚ. Ringli beütő szerszám A raktáron NEM lévő termékek ára csak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. A nemzetközi árak és árfolyamok sűrűn változnak, ezért akár jelentős. A ringlizésnek köszönhetően könnyen rögzíthető kerítéshez, kerethez vagy akár falra is. Alapanyag: üvegszövet alapú PVC ponyva , ringli gyűrűvel.


A dobozban db ringli van, a ringlik belső átmérője: mm. Táskákhoz, ponyva jellegű anyagokhoz ajánljuk zsinór átvezetéshez. Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégemet. Több mint éve foglakozik ponyva értékesítéssel és. Várjuk egyedi ringli igényét is!


Fűzőkarika vagy ringli használata helyett. Válassza a korridorponyvát! PVC alapú ponyva (más néven banner vagy molinó) készítését kétféle kivitelezésben vállaljuk: Nyomtatott.


Anyag: rétegű PVC banner. Dekoráció, tábla, plasztikus betű, zászló, fényreklám, kültéri dekorációs tábla, beltéri tábla, megállító tábla, előregyártott információs. A nyomtatható molinó ( ponyva ) két főbb csoportját ismerjük, laminált ponyva és öntött ponyva. Beltéri illetve 2-éves kültéri felhasználás mellett a laminált .

Minimum rendelési mennyiség: m2. Az “A” kategóriás - öntött ponyva - molinó nyomtatása nagy felbontású. A 440g vastagságú, kiválló minőségű ponyva. A textil erősítésű pvc alapanyagaink rendkívül sok lehetőséget biztosítanak PVC banner nyomtatás, reklámponyva gyártásra. Látogasson el weboldalunkra!


Piramis alakú szegecs (12mm). LORD ringli karika (7mm).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения