четверг, 26 ноября 2015 г.

Tekézett tüzifa

Darabolt, kuglizott, tekézett minőségi tűzifa ! Tűzifa cser, tölgy, bükk, gyertyán vegyesen kuglizva, tekézve, darabolva a Fábry Tüzépen Putnokon, egész évben. Tűzifák az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Mata József - Tűzifa kiskereskedeleMéteres erdei tűzifa , rönk tűzifa , tűzifa tekézve, tűzifa hasított, tűzifa kalodás.


Miskolc - Tessék nagyon figyelni a vásárlásnál! Nem ritka, hogy trükköznek a fával. Cégünk fűtési szezonban foglalkozik tekézett , és tekéből hasított kemény tűzifa árusításával, házhozszállításával. A kiszállított tüzelő súlyát modern digitális . Fa fajták akác fa , tölgy fa , cser fa , bükk fa , gyertyán fa. TEKÉZETT BÜKK TŰZIFA 2000.


HASÍTOTT KONYHAKÉSZ FA 2300. AKÁC FA , CSER, GYERTYÁN . Ma már nem mázsára, hanem kalodára adják a „dudálósok” a tűzifát ! Nemrég egy sokak által kedvelt adok-veszek . A téli fűtési szezon közeledtével a tűzifa beszerzése sok család számára időszerű kérdéssé válik, de mire érdemes figyelni az erdei tüzelő . A tüzifa árak úgy vannak kíalakítva, hogy kedvezõ és megfizethetõ legyen önnek. Míg méterben összefekszik a fa és sokkal pontosabb valamint könnyen ellenőrizhető a mennyisége, ezért nem szokás köbölni a tekézett.


Kalodás tüzifa 12500ft-tól szépen szorosan sorba rakva. Konyhakész vagy tekézett tüzifa 20000ft-tól. A keresett kifejezés: Éger Tüzifa Keresési kifejezés törlése. Eladó 1x1xm kalodakban tekézett tüzifa 120ft lengyel dió szén 39ft q hivjon bizalommal.


Telepünkön megkezdtük a fa -apríték forgalmazását, kis és nagy tételben is valamint.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения