понедельник, 28 декабря 2015 г.

Bükk furnér

A fa természetes jellegét és egységét a furnér kötegekbe „rendezésével”, és az. Cégünk munkatársai mind korábbi BFM . Gőzölt bükk mm, mm, mm. Perforált keményfarost lemez (HDF), mindkét oldalán felületkezelés nélküli valódi bükk furnér.


BB: illesztett takaró furnér színeltérésekkel, fadugóval megengedett javítás max. Vakfurnér az a furnér , amely a színfurnér alá kerül alapozóként.

Európai bükk - a központi régiók Európában és az Egyesült Királyságban. Termékleírás: A szállítási díj 175cm hossz és 40kg súly . Vilavu Klasszikus Komó bükk furnér alapszerkezetű bútor, pácolva-lakkozva vagy festve. Bükk furnér mm ollózva.


Riglis (hullámos) Tölgy fa. IKEA Malm bükk furnér ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Olcsó Lábtartó bükk furnér Finnsta fehér C SALE PARTNER Fotelek és ülőkék árak, . A furnér az a termék a faiparban, amely eredeti szépségében mutatja meg a fa.

A Lenteam Natura beltéri ajtó család az igen gazdag alapfelszereltségen túl, számos opcionális kiegészítővel rendelhető. A legtöbb fafurnér nem csak . Standard stílusú, a világos faszínű színárnyalatú ajtókhoz tartozik. LFURNÉR RAGASZTÓ NÉLKÜL 22mm gözölt bükk furnér. Természetesen egyedi megrendelés esetén bármilyen Magyarországon beszerezhető, vagy az Ön által.


Gyártó a kollekció szerinti valódi fa furnér felületeket kombinálja, vízszintes. FJuhar furnér FTölgy furnér FÁghelyes tölgy furnér FKern bükk furnér F4 . A teljesség igénye nélkül néhány a hazai fafajok közül : bükk furnér , tölgy furnér, juhar furnér, kőris furnér, kerti dió furnér, cseresznye furnér változatai. A hazai furnér - és rétegelt lemez gyártás legfontosabb fafaja. Asztallapja és a fióklapok . CPL extra vagy furnér felülettel vagy festett felülettel ź BB zártest.


GAL Natura ALU beltéri ajtó. A GAL Natura ALU beltéri ajtó lemezelt szerkezettel, gyárilag öt rétegű UV álló lakkal kezelt, természetes fa. A Simply hajlított székek anyaga formapréselt furnér, króm lábakkal. A szállítási díj 175cm hossz és 40kg súly és 3m-es körméret feletti termékek esetében egyedi lehet. Kérjük egyeztessen kollégánkkal!


Furnér felületek: Aningré. Hogy biztosan dönthessen, részletesen bemutatjuk átfogó ajtóprogramunk felületeit.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения