четверг, 17 декабря 2015 г.

Tolópajzs

Esztétikus fogantyúk, ajtófogantyúk többféle típusban, a felszereléshez szükséges tartozékokkal együtt. Ajtófogantyúk szólóban és párban is, kedvező áron. INOX szálcsiszolt toló pajzs rúd pár furattal a rögzítéshez. Tetszőleges lábakat lehet hozzá párosítani, akár egyenes, akár eltolt lábbal szerelhető. Kialakításának köszönhetően könnyű működtetést biztosít az üvegajtónak.


Tolópajzs , kategóriájának legkeresettebb terméke.

Csak edzett(ESG), vagy félig . PH102K tolópajzs üvegajtóhoz 25x500mm – szálcsiszolt. Zárható tolópajzs – a parktikus megoldás. A zárható tolópajzs egy praktikus megoldás,. Ha tolópajzs vasalatot keres, jó helyen jár! Kattintson különleges termékeinkért, és bízza a Glassworldre üvegajtók, üvegkorlátok, üvegfalak kivitelezését is!


Q ajtófogantyúk nemesacélból , matt felülettel, egyoldali vagy kétoldali felhasználás, külső vagy belső ajtókra. Tulajdonságok: greenteQ ajtófogantyú nemesacélból , egyoldali vagy kétoldali felhasználásra , külső vagy belső ajtókra. Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Az elmúlt, több, mint év. A Colcom Minusco rozsdamentes acélból készült kézfogók ideláils kiegészítőt jelentenek minden egyedi gyártású, keret nélküli, térelválasztó üvegfalhoz, . A nyíló üvegajtó opcionálisan szerelhető zárral, kilinccsel, tolópajzzsal , vagy kézfogóval. A KERET NÉLKÜLI ÜVEG TOLÓAJTÓ, VAGY . Rozsdamentes acél zártszelvény tolópajzsok egyoldalas.


Családi ház Pilisvörösvár – Sarokzuhany, üvegajtók, . Termékpalettánkban megtalálhatóak további különféle kilincsek is. Több -féle gombos kilincs, kagylókilincsek, tolópajzsok. A D-tut és az Y-tut alumínium . Egy oldalra szerelhető tolópajzs YH-300I-F.


Online magyar német szótár. Typ uchytenia, Sklenené dvere, Drevené dvere, Hliníkové dvere, Plastové dvere. Obojstranné uchytenie madla, Sklenené dvere obojstranné uchytenie, Drevené . Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . A bejárati ajtónk elsődleges célja és funkciója a jogosulatlan és illetéktelen személy vagy személyek (betörő) kívül tartása. Az ERNST GALLERY üvegportálján.


Ajtó, beltéri ajtók, bejárati ajtók, erkélyajtók, dekor ajtó, cpl ajtó, furnér ajtó, nyílászárók, Tisza Ajtó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения