пятница, 11 декабря 2015 г.

Tüzifa árak győr

Konyhakész tűzifa ingyenes szállítással. Győr -Moson-Sopron , Pázmándfalu. Kamiontételben méteres kemény tüzifa eladó. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Kiváló minőségű akác tűzifa rendelhető Győrben és környékén erdei köbméterben, termelésből.

A Győri járás és a Nyugat-Dunántúl régió központja. TŰZIFA széldeszka egyben vagy darabolva, lakosságnak vagy viszonteladóknak. Nyári Tüzelővásár legyen a fejléc!


Hirdetésfeladás tűzifa , szén, erdő vagy mezőgazdasági földterület, faanyag lábon, illetve kitermelt faanyag témában. A méteres tűzifa (hasított és hasítatlan választékok) értékesítése a Soproni. Sopron km-es körzetében az árak a házhoz szállítás . Tüzifa és fabrikett rendelés a Tüzifa és Fabrikett Centerben!

Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Az adott fafajok és árak tájékoztató jellegűek, az árak tehergépjárműre felrakás . Kívánt fizetési mód: átadáskor személyesen. Kemény lombos hasított tűzifa 0mm3. A jogszabályi előírásoknak megfelelően a hatóság által készített tűzifa vásárlási . Jó minőségű akác tűzifa rendelhető Győrben és környékén erdei köbméterben, termelésből. Mindenképpen száraz kemény fa a megfelelő tüzelőanyag.


A készlet folyamatosan változik! Mivel több forrásból szerezzük be a fát, ezért áraink változhatnak! Irányadó árak havonta változhatnak. Lambéria, Szegőléc, Hajópadló, Svédpadló, OSB, Tető Zsindely, Zsindely, Fa Teraszburkolat, Fa Falburkolat, Fa Padlóburkolat, Szauna Lambéria.


Vegyes (bükk-tölgy-gyertyán) . Most hogy a szociális tűzifa igénylés határ-ideje már bő egy héttel. Jelentősen nőtt a tűzifa ára januárban Somogy megyében. Megtudtuk: az árak január elsejével emelkedtek, mert már most drágábban adják .

A tűzifa értékesítési szándékát személyesen a SEFAG Zrt. Az árak tő melletti árak , az ÁFA értékét tartalmazzák. Folyamatos last minute akciók. Elfekvő és sérült anyagok .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения