пятница, 18 декабря 2015 г.

Műanyag kutyaágy

Webáruházunkban olcsó műanyag kutyafekhelyek közül választhatsz, műanyag kutyafekhely kistermetű és nagytestű kutyáknak. Műanyag kutya ágy csúszásgátló gumitalppal. Mérete: 95cm hosszú, 68cm széles, 25cm magas. Kutyaágy, fekhely - Széles kínálat kutyafekhelyekből.


Közel 3féle kutyafekhely és kutyaágy között böngészhet kínálatunkban.

Higiénia és tartósság szempontjából a műanyag kutyafekhely a legpraktikusabb,. Tekintse meg műanyag kutyafekhely akcióinkat. SMS-ben és e-mailben értesítjük.


Választékunkban megtalálhatod a legegyszerűbben tisztítható műanyag fekhelyet, a klasszikus kutyakosarat vagy a rehabilitációra is alkalmas memória habos . Nobleza sárga műanyag kosár, kockás párnával, H47. Praktikus, könnyen tizstítható műanyagból készült fekhely. Csúszásmentes gumi lábakon álló fekhely, amely védi kutyánkat a hideg padlótól.

Ferplast Sleepy 60- műanyag kutyaágy párnával. Két részből áll, műanyag . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - kutyaagy. A fekhely matraccal bélelhető és tehető még kényelmesebbé. A kutya az ember legjobb barátja, és hű társa. Teljes odafigyeléssel védelmezi szeretteit, és otthonát.


Kutyafekhely az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Könnyen tanítható házi kedvenc, és rendkívül szerethető. Designos műanyag kutyafekhely. Nos, a legegyszerűbb megoldás kutya ágy kialakításához valóban a bevezetőben leírt régi.


Ráadásul a műanyag -mint neve is mutatja- nem természetes, így . Puha és kényelmes fekhely kutyáknak, ahol aludni vagy pihenni tud. Valószínűleg a kutyafekhelyek minden milliméterét ismerjük már, kezdve a fonott kosártól a műanyag kosáron át a különböző ilyen-olyan . Hívogató és kényelmes kutyaágy , bőr hatású poliészter borítással, puha . Ebből a szempontból a nejlon és műanyag kutyaágyak a legjobbak. Ha biztos benne, hogy nincs huzat a házban, vásárolhat egy szőnyeget vagy párnát.

Az alsó műanyag alap nem a csomag része Az erős pamut anyagból készült Argi Morfeo. A műanyag szorítót húzzátok rá az anyag egyik végére, körülbelül egy cm-es hurkot készítsetek rá, majd x-alakban varrjátok le a végét. Prémium minőségű fekhely kutyáknak és macskáknak. Jellemzői:Formatartó kialakítás.


Magas minőségű anyagok felhasználása ( vastag szövet és bársony ). Akkor nézz szét kínálatunkban, ahol is a legkülönbözőbb kialakítású kutyaágyak és kutyafekhelyek közül válogathatsz . Ezek pedig a műanyag fekhelyek. Kényelmes fekhelyet keresel kutyádnak? A tapasztalatok arról árulkodnak, hogy ezek a termékek hosszútávon nem kényelmesek, és a többsége nem környezetbarát .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения