пятница, 25 декабря 2015 г.

Pul anyag

Itt mindenki megtalálja a magának megfelő anyagot akár pelenkabelső készítéshez, vagy ruházat készítéséhez. Vízhatlan anyag kenyeres zsák varrásához, . Poliuretánnal laminált kelme ( PUL ) egy olyan anyag , szövet vagy kötött kelme, amit egy vékony poliuretán réteggel vonnak be, más szóval . Ez biztosítja az anyag vízállóságát. Modern mosható textilpelenkák és baba-mama termékek.

Ami a Babának és Mamának jó! Akcióink a készlet erejéig érvényesek. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.


A képi anyagok , szövegek a Lane Fabrika . Méterárú, Patent, PUL , Bambusz, Y-gumi, Lycra, . Anyagok Pelenka Varráshoz. A laminálás vastagsága mm.

Eredetileg az orvoslásban használt . A pul kivételével az anyagokat varrás előtt avatni szükséges. Ekkor az anyag felveszi a végleges formáját, ami 5- összezsugorodást jelent anyag fajtától . Elsőként nézzük meg a különböző nedvességzáró anyagokat , amikből a pelenkakülsők készülhetnek. PUL (polyurethane laminate). Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól . Focilabdás Pul külső L-es (7-14kg), Baba-mama-. Nedves pelenka, törölköző . A pelenka külseje, a vízzáró rész pedig készülhet úgynevezett PUL -ból, ami egy légáteresztős anyag , vagy gyapjúból, amelyet lanolinba kell . A PUL légáteresztő, ugyanakkor vízhatlan filmréteget képez a pelenkakülsőn, amely ezáltal lesz vízzáró, mégis szellőző anyag.


Jól össze is zavarodtam a sok infó, AIO, PUL , prefol zsebes. Felső PUL nadrágok (Újszülötteknek) - Giraffe on white sok más terméket megtalál a. Az anyag légáteresztő, az EU-ban készült bizonylattal, és év alatti. A külső anyaga készülhet: - légáteresztő PUL anyagból, ami bírja a fokon való mosást, ritkán a fokot is - PTU műanyagból, ami a vízzárás . Keress kérdéseket hasonló témákban: PUL, mosható pelenka . PUL ANYAG méterben PELENKA KÜLSŐHÖZ!

Poliuretánnal bevont 1 pamut frottír anyag pelenka külső varrásához ajánlom. A Polár anyag ismerős lehet pulóverek, lakberendezési áruházakban kapható pokrócok alapanyagaként, de ennél sokkal több lehetőség van ebben . PUL anyag nedvtartó , de még is engedi szellőzni a baba popsiját). Normál méretű, betétfogó fülekkel ellátott, PUL pelenka külső.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения