четверг, 27 октября 2016 г.

Alvikorr festék

Alvikorr BRONZ 501- ES 1L. Alumínium, acél, réz, horgany, horganyzott acél, ón és ónozott felületekre. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa . Kategória: Oldószeres zománcok Címkék: akciós festék , alapozó zománc, dekokft, festék. Az acélfelületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell.


A könnyű- és színesfém- felületek csak zsírtalanítást igényelnek. Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassuk a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel . Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó alvikorr festék kategóriába tartozó termékek árait! Az alvikorr alapozó és zománcfesték egyben kifejezetten alumínium, acél, réz, horgany, horgonyzott acél, ón és ónozott felületekre lett kifejlesztve. Elsősorban könnyű-és színesfémek bevonására alkalmasak.


Mivel lehet a hígítóját helyettesíteni? Alapozó és zománc festék egyben, horgany, réz és problémás felületekre. A saját hígítója nagyon drága! Inhibitív pigmentet is tartalmaz.


Különleges vízoldható műgyanta. C-on, mérőpohár 4-gyel mérve), „airless” szórással, . Számításait nálunk megtalálhatja! Festékek , zománcok, lazúrok .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения