пятница, 21 октября 2016 г.

Műanyag evezőlapát

A toldóegységgel a két evezőből db 2cm-es kajaklapátot is lehet összeállítani. Bestway Evező pár 124cm leírása A Bestway Evező pár , mely 124cm-es kivitelben kapható. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - evező. Kajner karbon kajak evező lapát eladó.


Stabil kivitel, alumínium nyél, fogantyú és evezőlapát műanyagból. Anódizált alumíniumból készült mm átmérőjű nyél és hornyolt műanyag evezőlapát.

Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal! HORGÁSZAT Horgászsport - pár evező CLEE - Pontyhorgászat. Tárolás Száraz, jól szellőző . Műanyag lapát és csatlakozó.


Nagyon strapabíró műanyag evezőlapát. Minőségi evező , hobbi és sport célra is. Rendeljen kajakhoz vagy kenuhoz evezőlapátot a MALL.


Kiárusított termékekkel is várja oldalunk Sevylor és TNP . Ft -ért rendelhető online a Pingvin Játék Webáruházban.

A kompozit lapátok, rendkívül erős, ugyanakkor rugalmas műanyagból készülnek , száruk alumínium vagy szintén műanyag. Mivel sorozatban gyártják, olcsóbb . Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól, . Ha gyermekkel csónakázik: előzőleg gyermekének magyarázza el a baleset elkerülése végett, hogy ha az evezőlapát beesik a vízbe, soha ne ugorjon utána a . Teljes hossza: 1cmSzár: vastagfalú műanyag csőÁtmérő: mmLapát mérete: 45xcmLapát anyaga: műanyag. Intex Evező - sárga (1cm).


Három - könnyen összeszerelhető - műanyag részből áll. Tartozék: gumigyűrű a csónakhoz való rögzítéshez. Evező villa tartó- műanyag mm Mérete: 75xmm Lyuk átmérő : mm Az ár egy darabra. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: Ft - Eladó a képen látható műanyag evezőlapát pár. A könnyebb szállítás érdekében két részre bontható.


Könnyen össze- és szétszerelhető. Kajakok és kenuk széles választékával várjuk oldalunkon. Béreljen vagy vásároljon kajakot, kenut nálunk, majd próbálja ki az új szerzeményét túráinkon!


Alumínium evezőlapát eladó: 4m-es lapát új 2db és 2db új kajak lapát 30m- es eladó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения