пятница, 28 октября 2016 г.

Csiszolópapír

KÉZI CSISZOLÓPAPÍR FÁHOZ G1és még termék közül választhat a kategóriában. Megbízható szerszámok minden barkács célra, döntsön Praktikusan! M 7Vizes csiszolópapír.


Online boltok, akciók egy . Elszívó nyílásokkal nem rendelkező csiszolópapír , száraz csiszolásokhoz. Autóiparban, famegmunkálásban és építőiparban használható csiszolópapír.

Vízálló latex csiszolópapír , 2× 2mm, nedves csiszoláshoz használható, „ silicon carbide” szemcsék, műgyanta kötőanyag, zárt szemcseterítés, . Ha sima felületre van szükségünk, akkor a csiszolópapír a mi emberünk. Durva felület simítására, felületi egyenetlenségek . Parketta csiszolópapír , furnér parketta, laminált padló, szegély, ragasztó, aljzatkiegyenlítő, parketta csiszológép eladás Budapesten. SiC és Al2Ostandard és öntapadó csiszolópapírok. Magas minőségű, különféle hátoldalú és kötésű csiszolópapírok mintaelőkészítéshez és -vizsgálathoz.


A puha és rugalmas GOLDFLEX lakk csiszolópapír az egyenes, profilozott felületek és a szabálytalan, nehezen hozzáférhető részek két. A csiszolópapírok világában egyáltalán nem nehéz eligazodni: az ívek hátulján lévő számozás jelzi, hogy a durva-közepes-finom skálán hol . Vágás-, csiszolás-, forgácsolástechnika, Szerszám,.

Stabil és rugalmas kézi csiszolópapír. Egyszerűen használható, különösen kézi profil- és kontúrcsiszoláshoz. Csiszolópapír 80x1P12 80x13 P120. Kézi csiszológépeknél is használható.


A szótárból, a nyitott szótárból. Jump to navigation Jump to search. Részletes árak a termékadatok megnyomása után tekinthetõek meg.


Az apró szemcsés felületű csiszolópapír fa- és fémanyagok csiszolására alkalmas, anyaga: korun műanyag kötéssel és textilerősítéssel. Alkalmas minden fafajta, forgácslapok és építőlemezek, festékek, lakkok és gipszlapok csiszolásához. Vásároljon online az RS-nél. Bátran ajánljuk minden szakmabelinek a . Most kedvező áron, egyszerűen . A nyitott szórás megakadályozza a gyors eltömődést fa . Hasonlítsa össze az árakat! Aktuális 3csiszolópapír ajánlatok az ÁrGép-en.


Ismerd meg a csiszolópapír német jelentéseit. Az összes termékinformáció megtekintése.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения