среда, 12 октября 2016 г.

L profil aluminium

Alumínium L profil árak mm- mm-es méretben. DV005-ppic_Aluwinkel_F1_002_0. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Rendelési egység: rúd méter Számlázási egység: méter.


A termék méteres szálhosszban készül!

A profil rögzítése csavarozással történik, a csavar . Nincs készleten, a várható kiszállítási idővel kapcsolatban felvesszük Önnel a kapcsolatot! Hajlítható L profil 10mm,eloxált EZÜST 250cm. L-profily hliníkové nerovnoramenné. Aluminium egyenlőtlen szárú L - profil.


Objednateľné rozmery: Hosszúság: 6m Dĺžka: 6m. Ft -os kedvező áron online .

A Blecha az Ön partnere, amennyiben alumínium profilra, lemezre, kerítésre vagy. Használható LED csíkok beépítéséhez, LED szalag tartására, . L élvédők, l profilok nagy anyag- és színválasztékban, raktárról, akár másnapi kiszállítással. Az alusínes panelek mm-es oldala körben nyers, így a látszó éleket . Alkalmas kültérre és beltérre . A vezetékek hosszanti éleinél helyezik el a profilokat a könnyebb tisztíthatóság és a nagyobb szilárdság érdekében.


Az 1m hosszú extrudált alumínium. Gumitömités oldalfal profilhoz. Ponyvatartó alumínium cső d=60x0mm. Alu L - profil led szalaghoz 15mmx15mm (led szalag beépítéséhez). Esztétikus és a hűtést is biztosítja.


Hasonlítsa össze az árakat! LED világítás és villanyszerelési anyagok webáruháza. L alakú alumínium profil led szalaghoz.


Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes . Används till konstruktioner som.

Har ni behov av andra varianter än de som presenteras, är ni . Salag mm eloxált alumínium L profil , 1szál hossza 2cm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения