среда, 26 октября 2016 г.

Motoros csomagtér nyitás

Csomagtér nyitó motor, húzóCsomagtér nyitó húzó-motor. A csomag tartalmaz db húzó motort , szereléket, nyomógombot a kézi működtetéshez és . Elektromos csomagtér nyitás. Biztos másnak is megfogalmazódott már a fejében a gondolat, hogy néha jó lenne ha nem kellene a kulccsal . Automatikus csomagtér nyitás. Ha valaki tud megoldást a motoros megoldásra ne tartsa magába Szívesen ki próbálnám .

Láttam ma egy új 5ös bmw-t: bicskakulcson gomb csomagtartó felnyílt. Némileg bonyolítható a rendszer működése, ha mondjuk motoros csomagtérnyitó funkciója is van az autónak, mint mondjuk a Ford Kuga . A 90-es évek második felétől kezdtek elterjedni a motoros csomagtérzárak , amelyek hamar kiszorították a hagyományos, bowdenes . Már csak az elektromos csomagtér ajtó nyitása hiányzik, de amint néztem nem lesz egyszerű. A vezető ülés mellett van egy kar amit meghúzok . Teniszlabdás autózárnyitás, avagy működik-e ez a trükk? Címkék: motor, motorkerékpár.


Jellemzők:Nagyon erős csomagtér nyitó bovdenes mágnes: 220mm-es.

A csomagtér zárását- nyitását a többi ajtoval együtt kell végeznie a központi. Egy utólagos kpzár motort kell erre a rudazatra felszerelni, . Az automata csomagtérajtó segítségével szívatta meg fotósunkat a nagy Opel. Egy keréken csapatott egy magyar motoros , majd bemutatott a . Várható raktárra való érkezés: munkanap. Ugrókódos távirányítóval db zármozgató motorral ! Astrához elöl-hátul elérhető, se motoros csomagtérajtó. Leírás: - Távirányítású nyitás és zárás - Index villogtatás nyitáskor és záráskor - db távadó - db kétvezetékes és db ötvezetékes motorral - Hosszú életű,.


Indításblokkolással (motorblokkolás) 2. Olvastam a leírásodat a csomagtérajtó nyitómotor cseréjéről. Beszereztem a Bárditól egy ilyen univerzális motort és egész hamar sikerült be is szerelnem. Adott a feladat, be kell építeni egy nyitó motort a csomagtér zárhoz. A karra rá van hegesztve egy Manya, abba van bekötve a villamos húzató . A 40:20:arányban dönthető hátsó üléstámla dőlésszöge is változtatható.


Mindezzel fokozható a hátul ülők kényelme, valamint tovább bővíthető a csomagtér. MOTOROS CSOMAGTÉR NYITÁS ÉS MÉG NAGYON SOK EXTRA. Majd következő inditáskor kiirta az autó hogy Ellenőriztesse a légzsákot, Ellenőriztesse a futóművet.

Elvittem szervizbe, azt mondják hogy a csomagtérben. PEUGEOT 5Kombi komplett csomagtér -ajtó(elektromos ). Negatív: Puritán, szűkös és hangos kabin, gyengécske és magas fogyasztású 1. Külső tükör - elektromosan állítható és. Légkondicionáló - automata kétzónás.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения