пятница, 21 октября 2016 г.

Leves árak

Banános túrórudileves, bolognai leves spagettivel és sajttal, vaníliás madártejleves,. Ft-ba, a feltétek pedig 50Ft-ba kerülnek. Tárolt változat Hasonló Az Étlap aloldal alatt az étel árak feltüntetése mellett, a teljes ételkínálat ( levesek , főételek, köretek, saláták, desszertek) tekinthető meg. Ha a Kálvin tértől a jobb oldalon elindulunk a Szabadság híd felé, alig észrevehetően bukkan fel egy apró kis étkezde bejárata, amit néhány . Heti leves választékunk, rendelésre, házhozszállítással is.


Miskolc belvárosában, friss, minőségi nyersanyagokból gyorsan, az elcsépelt ízek mellőzésével.

Magyarország első LEVESbárja! Olvassa el a TripAdvisor utazói által írt értékeléseket Budapest legjobb levesbárjairól, és keressen közöttük ár , . Vásárlás: Instant leves árak , eladó Instant levesek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Levesek ára nagyon kedvező.


Ha előző napokról maradt valami sütemény, sokszor elég egy leves ebédre vagy vacsorára. Nagyon sokfélék, így az áruk is az. Tudjon meg többet a választékunkról Zacskós levesek.

Ft, régi ár : 3FtAz akciós irányár csak akkor érvényes, ha a kiszállítás . Friss, forró, izgalmas levesek , grillszendvicsek, sütik helyben, elvitelre vagy. Smack instant tésztás leves 1g csípős csirke ízű. Vifon Instant tésztás leves g kacsahús ízű. A pho leves még jobb is, mint az anyaétteremben.


Ideális leves - és főzelékalapnak. Kiadósság: leveskocka 0 . Napi menü: A levest és a desszertet magad szedhete a főétel szervírozásában szakács kollégáink segítenek. Féladag rendelése esetén -os árat számítunk fel. Az ár az áfát tartalmazza!


A változtatás jogát fenntartjuk. Corso Étterem és Söröző - . BBQ csirkecomb választott körettel és levessel. BBQ chicken with chosen garnish and soup.


Csak természetes alapanyagokból, ízfokozó és levespor mentesen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения