четверг, 19 января 2017 г.

Fa festék színek

Unalmas az elöregedett faburkolat? A megkopott famunkát színek segítségével frissítheted fel, és keltheted új életre. A Festékaréna webáruház kategóriáiban szerepel fafesték , fa lakk, lazúr, gitt, alapozók és továbbá még rengeteg hasznos termék.


Durol kerítés festék, Beltéri ablakfesték, gyerekjátékfesték, . Fa fedőfestékek vásárlása és rendelése az OBI-nál.

FACTOR PERGOLA KÜLTÉRI FAFESTÉK ,75l. Fa színezése kül- és beltérben. Cellkolor selyemfényű zománcfesték (25l) Polifarbe. Ajánlatos sötétebb színt választani az átlakkozáshoz, mert ez növeli az UV védettséget. Ezt követően az igénybevételtôl függôen 3-réteg fafesték felhordását.


A fedőfestékek szemben a lazúrokkal, óriási színválasztékkal rendelkeznek. A fa még beépítés után is eldeformálódhat, elvetemedhet a járás illetve száraz . Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet.

Milesi lazúrfestékek és színek a jobb minőség érdekében: tartósabb, szebb színek ,. A Milesi rendszerek garanciát biztosítanak Önnek hogy fa felülete a . Leírás: Vizes bázisú, selyemfényű, takaró hatású bevonatot adó fafesték, kül- . Sadolin Superdec kíváló fedőképességű fafesték színválasztéka : Fehér, Szahara. A fapác rétegben alkalmazható, de a rétegek és a lakkozás elõtt mindig hagyjuk megszáradni a fát. A fapác színei a pácolni kívánt fa alapszínei és keménysége . Választékunkban megtalálhatóak: kültéri és beltéri festékek , matt, selyemfényű és magas fényességű festékek , fal, fa , fém, homlokzati és padlófestékek. A legtöbb színválaszték , a legpontosabb színek , tökéletes szín újrakeverés. Fényességi fokozat félmatt.


Fedőképesség Csiszolt, sima fafelületekre: 9- 11 . Hígító: Víz Színkártyák: Félig-áttetsző fafesték színkártya Tovább. Oldószeres festék kategóriában 4termék közül választhat a Praktiker webshopban. Tikkurila Valtti Color (Matt Lazúr) Fafelületek fedésére, ablakokra, ajtókra, rönkházakra, . Supralux fadekor fafesték 5L mahagóni - Vizes dekorlazúr kültéri csiszolatlan fafelületekre - Természetes viasz tartalmú, melynek köszönhetően lepergeti a vizet . A korábbi festés számos helyen teljesen lekopott a fáról.


Az épület színe egyenetlenül kifakult.

Legyen szó fal- fém vagy fa festéséről, nálunk bőséges kínálatot talál szerszámokból. A fa természetes légzését nem gátolja, szerkezetét nem fedi el. Jelenleg a fa - és bútoriparban a felületkezelés során különböző alapú anyagokat. Boróka parkettlakkot rétegben. Gyorsan száradó alkid-olaj festék.


Ablakkeretek, ajtók, fakeretek, kültéri bútorok, stb. Alkalmas új és korábban már festett kültéri fa felületekre is. Köztes bevonatként Színes fedőfesték ajánlott.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения