воскресенье, 15 января 2017 г.

Tv dugalj

Aktuális Tv dugalj ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A RJ-foglalatot az Ethernetért . A koaxiális kábel F-csatlakozójába csavarható aljzat-dugó adapter.


Funkció: A lakásban található több TV -csatlakozóaljzathoz egy központi helyről - csillagszerűen - külön-külön viszik el az antenna kábelt, dB.

Falon kívüli TV aljzat, végponti, csavaros, IP2 fehér. Olcsó ár, INGYENES szállítás, . Végponti aljzat, nem felfűzhető. Rádió - koax hüvely, TV - koax dugó. Energiatakarékos tv konnektor (standby killer) 4. Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe.


Kiszállítás már 5Ft-tól!

LEGRAND FORIX IPFALON KÍVÜLI TV ANTENNA CSATLAKOZÓALJZAT, VÉGZÁRÓ, FEHÉR. Praktiker hosszabbító, kapcsoló, dugalj termékek és árak . Dugaljak strukturált kábelezéshez Datacom ABB OEM és még több! Minden raktáron van, és készen áll az azonnali kiszállításra.


Leírás: SEDNA TV aljzat, átmenő, dB, bézs. Gyári termék adatlapért kattintson ide. Villanyszerelési anyagok azonnal . MHz frequency dB for R signal for 88.


Válasszon egy-egy darabot a porcelán dugaljak többi színárnyalatából is! A mintadarabokat napon belül visszaküldheti, és mi visszautaljuk pénzét. Ingyen házhozszállítás 10. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online.


A rádióerősítő mindegyik HDMI-aljzata támogatja a 4K felbontást és a HDCP 2. High-bandwidth Digital Content Protection System Revision 2. Kapcsoló, dugalj Schneider Asfora süllyesztett kapcsoló Fehér Schneider Asfora TV -SAT aljzat, átmenő, dB, komplett, fehér . Hozzátartozó fedlapok: Fedlap R- TV aljzathoz.

A komplett aljzat TV és rádióadás vételére alkalmas berendezés csatlakoztatását teszi lehetővé. Végzáró típus: a soros bekötés utolsó elemeként szolgál. TV kellékek és kiegészítők az Euronics. Falba süllyeszthető kivitel fedlappal. A hálózati elemek egész sora szükséges ahhoz, hogy a mostani kornak megfelelő és minden igényt kielégítő rendszer.


TV antennarendszerek elemei.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения