вторник, 31 января 2017 г.

Mélyalapozó felhordása

A mélyalapozó nem alkalmas arra, hogy például egy fellazult beton felületet. Felhordása történhet ecsettel, kis és nagy teddyhengerrel. Műanyag diszperziós falfestékek és diszperziós nemesvakolatok felhordása előtt a különböző falfelületek szívóhatásának kiegyenlítésére, csökkentésére, régi . A híg alapozó ecsettel felhordva jobban takar, mint a hengerelt sűrű festék. A fal nedvszívó képessége nem egyenletes ( mélyalapozó Nr. 301).


Alkalmazás: A VALMOR Univerzális Mélyalapozó oldószermentes, alkalmas minden ásványi eredetű felületre kül- és beltérben:.

Betonfesték felhordása előtt használható. Színes diszperziós falfestékek felhordása elott alkalmazva megakadályozza a . A fedőfesték felhordása előtt a megfelelő száradási időt - kb. Mit kell tudni az alapozókról és miért fontos?


Csatlakozz hozzánk a facebookon: . Porózus, málló alapfelület esetén a nagyobb szilárdságot nyújtó Cehalin, vagy a Finngard Primer S oldószeres mélyalapozó alkalmazása . Polifarbe Platinum diszperziós mélyalapozó - Színtelen. Felhordani korongecsettel, intenzíven bedörzsölve a pórusokba.

Kevéssé szívóképes felületen . A diszperziós mélyalapozó erősíti a vakolatot, a felület egyenetlen szívóhatását egalizálja, így. A szilikátos festék felhordása száraz vakolatra történjen. Bel- és kültéri falak alapozására a falfestékek felhordása előtt. Kiválóan alkalmazható mélyalapozó bármilyen nedvszívó felületen, csempe- és padlóburkolatok, . A BINDER mélyalapozó , régi és új felületek tapadásjavító alapozására.


POLI FARBE, Inntaler diszp. L, termék és ár információ. INNTALER MÉLYALAPOZÓ 5L és még 1termék közül választhat a. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.


Csatornába engedni nem szabad. Lenyelése esetén azonnal . Követelmények az alapfelülettel szemben, az LB-KNAUF Mélyalapozó felhordását megelőző műveletek. Az LB-KNAUF Mélyalapozót olyan alapfelületre hordjuk . Használatával a kezelt felület szilárdsága megnő. Falfesték, illetve műgyanta alapú vakolat felhordása előtt alapozóként használva, a beton jobban tapa .

LF mélyalapozó Felhasználásra kész, vizes diszperziós alapozó, nedvszívó aljzatok (pl.: beton, esztrich, mészcement vakolat) kent szigetelések, kiegyenlítés,. Ajánlott burkolólapok ragasztása előtt, önterülő aljzatkiegyenlítő felhordását. Kingstone Ground Fix univerzális mélyalapozó.


A máladozó vakolatot el kell távolítania a felületről.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения