понедельник, 30 января 2017 г.

Hurkapálcából készült tárgyak

Posts about hurkapálca written by Printker Office Land Zrt. Hosszanti irányban vágjunk leveleket is, és már el is készült a tartós tavaszi csokrunk. Tehát a képen látható tárgy is, jóformán csak prototípus. Ez a dekoráció végtelenül egyszerű és nagyon látványos. Kézügyesség nem, csupán hurkapálca és még néhány dolog szükséges hozzá.


Nyársak és kések együtt: Egy nagy doboz nyárs vagy hurkapálca , amiben.

Rengeteg kreatív ötlet egy helyen, elkészítési útmutatókkal! Negyedikben testnevelés, környezet, technika és rajz tárgyakat kapok, főleg a tesi miatt izgulok. A fából készült ötleteket még egyszer köszönöm! Mi is hurkapálcából dolgoztunk, színes (kék) kartonra álló . Ezek a kavicsok egyik nyári napközis táborunkban készültek. Az alaptechnika annyiból áll, hogy hurkapálcára különböző szélességű és.


Szimpla legyezőhajtogatással készült , a közepébe pedig óraszerkezet került. Egy kedves olvasóm erre mondta, hogy léggomb.

Virágdíszek tavaszra hurkapálcán. Fa nyárs vagy hurkapálca (ezt hegyezni kell) Kétoldalú. Tortapaírból készült fali dekoráció. Egy hurkapálca segítségével a papírt srégen feltekercseljük és a végén a keletkező kis.


További újságból készült dekorációhoz lapozz egyet! Sokféle vidám tárgyat készíthetünk tojástartókból úgy, hogy ezt az. Egy kívülálló azt hiheti, hogy az újságpapírból készített kiegészítők nem. Szúrd rá egy kihegyezett hurkapálcára a részeket úgy, hogy közé 1-nagyobb gyöngyöt (esetleg egy darabka parafa dugót) fűzöl, ezt rögzítsd . Az ehhez szükséges anyagok: Hurkapálca (minél hosszabb), olló, vonalzó,.


Az újságpapírból készített fonott tárgyak manapság nagyon . Gyönyörűek ezek a textilből és papírból készült fenyők, bár én kicsit. Karácsonyra készült dekorációk, ajándékok,fenyőfadíszek. Papirból, hurkapálcából készült karácsonyi dísz.


Kis karácsonyfák papírból. Tárgyak , anyagok vizsgálata, játékok az anyagi tulajdonság felfedeztetésére. Sorold fel, milyen tulajdonságokat figyeltél meg a hurkapálca hajlítgatása során!


Ha a keménypapírból kivágott figurákat hurkapálcára ragasztjátok, egy vázát. Egyszerű és nagyszerű: néhány fából készült csipesz, némi filc, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения