среда, 25 января 2017 г.

Kerítéskő

Semmelrock Rivago Kerítéskő. MODERN kerítéskövünk tökéletes a letisztult tömegformálású épületek kerítéséhez. FALAZATOK KERÍTÉSEK MAGAS VIRÁGÁGYAK. Egyszerű, klasszikus kialakítása kitűnően keretezi a beton, fém, fa, üveg . A hasított felület és és azzal . A modern építészetben a kerítés, támfal már nemcsak biztonsági funkciókat lát el, ugyanúgy a ház, a környezet. Alkalmas kertek, házak elkerítésére, egyszerű, mutatós, fagyálló, egyedi felülettel rendelkező falazó elem.


CHITekTÚra kerítéskő sarokelem. ANTIK kerítéskő műszaki adatok árak. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Az antik termékvonal közvetlen kibővítéseként kellemes színeivel kiválóan illeszkedik . Bradstone Milldale Falrendszer.


Kedvező árak és folyamatos . Munkatársaink segítsenek választani? Modern Kerítéskő natúr felülettel a Kerítés Kövek és Falazókövek kategóriában - most 1. Ezzel a kerítéselem tökéletesen illeszkedik a térkőburkolathoz! A falazókövek nem csak falszerkezetek elemeiként, hanem sík felületek burkolóanyagaként is beépíthetők, mivel homogén anyagból készülnek és egyik. Antik kerítéskő normál 40x20x(felezhető) . Választható színek: Arktis, Pergamino, Füstantracit. Sima betonfelületével a Rivago kerítésrendszer ideális megoldás a ház köré.


Időtlen optikája minden építészeti stílushoz illik és . A megadott ár a normál kőre vonatkozik, . Galéria Falazóelemek, kerítéskövek. Architektura kerítéskő - Térkőpláza - minden térkő egyhelyen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения