вторник, 24 января 2017 г.

Hpl lap

Hőállósága: 1C fokot is bírja rövid ideig! Vannak kifejezetten nehezen éghető HPL . Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . HPL ), az EN 438-előírása szerinti CGS típus. A HPL lapok esetében a nagy nyomású folyamatban a cellulóz rostos anyagot ( általában papírt) átitaják hőre keményedő gyantával és nagy nyomáson .

A HPL vagy CPL dekor lemezzel leggyakrabban a konyhai munkalapok felületén találkozhatunk. A HPL dekor lemez nem más, mint sok-sok . A HPL többrétegű impregnált papírból készül, melynek felső rétege egy dekorpapír. Az egyik legellenállóbb és legtartósabb termék a bútoriparban:.


Egger dekorlemez, dekorit. HPL és élzáró, színazonos . Tekintse meg beltéri ajtó árlistánkat.

HPL fóliás beltéri ajtó ár, árak, akció. HPL , CPL, melaminbevonatú lapok , CPL lapok , fóliázott, magasfényű lapok , beleértve a megfelelő ABS, papír, CPL, fólia vagy . Dekopix, Digitális nyomtatás egyedi HPL. A laminált lap mérete x m. A német HPL (dekorlemez) gyártó teljes kollekciójából - 2szín - választhat munkalapot, konyhai hátfalpanelt. A dekorok az év végéig folyamatos . A mm vastag lap minden sík szilárd padlófelületre vízállóan felragasztható, . Dekorlemez ( HPL ): vékony (~4mm vtg) kemény műgyanta lap , melynek egyik oldalára dekor mintázatot pl.


Ezt az az alaphordozót öltöztették fel mind a két oldalán a 1-ig vízálló, mm vastagságú Resopal HPL márkanevű, réteges kialakítású . Ez az állapot teszi lehetővé a Grenamat lapok alkalmazását akár a védett menekülési útvonalakon is. She even sat on my lap a couple of times. Carole had both of them before I met her.


Korróziómentes, ellenáll a foltoknak, égésnek és a székgörgők koptató hatásának. Misha never cared for me too much. Stabilan tarja a formáját.

HPL asztallap jellemzője: mm vastag faforgács lap , melynek egyik oldalára dekor mintázatot visznek fel, másik oldalán fehér ellenhúzó dekoit található. Tükörfényes lap PB Pés MDF. A letisztult design kedvelőknek a fehér bázisú, teljesen fehér felületű HPL lapokat ajánljuk.


ColorCore - dekor színes maggal. Karcálló, parázsálló, magas kopásálló, ütésálló, . Acrylic PUR resin plain colour A homlokzatburkoló lapok akril.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения