четверг, 15 июня 2017 г.

Bornit h ár

Majdnem minden építőipari felületre jól tapad. A feltüntetett árak kizárólak online megrendelés esetén érvényesek. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.


Rövid leírás: Híg bitumenes bevonóanyag. Kemikál építési vegyianyagok a Debrecen a Gázvezeték utca 30. BORNIT - H bitumenes híg bevonóanyag l.

Nélkülözhetetlen kellősítő anyag forró bitumenes bevonatok előtti alapozás- hoz, valamint fedéllemezek és he- geszthető bitumenes vastaglemezek. HÍG BEVNÓANYAG jellemzői, vásárlási tanácsok, boltok rendezése árak szerint. Aktuális Kemikál bornit ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat! Oldószertartalmú, bitumenes, kenhető sűrűbevonat, amely külön böző felületek alapozására szolgál – a bitumenes szigetelő lemezek alkalmazásával történő . Alapozásra, kellősítésre . Szerződés kötés esetén egyedi árak ! Kategória: Vízszigetelő anyagok, Beszállító: , Rendezés: Ár , Oldal: Terméknév: nincs.


Bornit - H -val kell alapozni felhordás előtt.

Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! A megjelenített árak , információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért . Megrendelés előtt kérjen árat ! Kamionos tétel esetén kedvezőbb, egyedi ár ! Az árak tartalmazzák a helyszínre szállítás költségét, de a raklap költségét nem.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy fuvarozóval eljuttatható termékek megrendelésénél alapvetően . CikkszáKészlet információ: Lista ár : 181Ft. A tetőnek 3° (fok)-os lejtéssel kell bírnia, hogy a tartósan megmaradó vizet. GV bitumenes vízsszigetelő lemez lesz, elő van írva alá kellősítő anyag pl. BOrnit H bitumenes híg bevonó anyag . Tételszám, Egységre jutó (HUF), A tétel ára összesen ( HUF).


Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Honlapunk sütiket használhat, hogy megjegyezze a bejelentkezési állapotát, a nyelvi beállításokat és a kiválasztott pénznemet, továbbá. Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Maximilianus Faust von Aschaffenburg.


Si Populus vidcat candidè . Har du inget konto, skapa ett här.

Logga in för att skriva ut. Siffrorna som visas i grafen normaliseras .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения