вторник, 27 июня 2017 г.

Piazza térkő

PIAZZA térkő : egyenes vonalvezetésével a klasszikus presztízs megtestesítője. Sík felülete letisztult optikai hatást kelt. Az őszilomb térkő a kedvence? A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez.


Az igazi atmoszférát a térkő. Kétféle, natúr és antik felületi kialakítással ideális építőelemként használható virágágyások szegéseként, peremszegéseknél, szilárd térkő burkolathoz és . Szebbnél szebb burkolat képekkel segíthetünk választani? A burkolat mintázatából adódó . Ha térkövet szeretne, hasznos lehet ötletet meríteni az előre megtervezett térkő lerakási minták között. Vásárlói vélemények: Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.


Nagy méretválasztékával, számos lerakási mintavariációjával új megjelenéshez segít minden burkolatot. Hotel udvar – piazza térkő piros és szürke színben. Tekintse meg a nagy képet.


Tegye fel kérdését a termékről. Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és . PATIO antik térkő és falazó agyagbarna. Egységár (négyzetméter): 00Ft. Azonos méretrendszere miatt ideálisan kombinálható más térkő típusokkal is.


Kopóréteg: ez adja a térkő esztétikáját, gátolja a nedvesség kőbe szivárgását. Piazza térkő 10x10xszürke.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения