вторник, 20 июня 2017 г.

Manu falburkolat

Kézivetésű klinker, rusztikus hatás. Ezen a weblapon megtalálod a MANU kő és téglahatású falburkolatait. Falburkolatok díszburkolatok gyártásával és forgalmazásával . A sorokban téglalap alkú kövek váltják egymást.


A burkolat enyhén rusztikus, néhány kődarab lemezesen.

Paneles falburkoló lap kültérben és beltérben Manu - La Pera. Manu burkolatok La Venta: Agyagpala struktúrájú, rusztikus megjelenésű burkolat. A falburkoló panelben a kődarabok egymástól eltérő szinei biztosítják egy . Ez a falburkoló lap erősen rusztikus, agyagpala lapokból lett összerakva. A Kőpanel megalkotása során figyelembe vettük a benne foglalt . Ez a kőhatású falburkoló panel, a Windsor burkolatból született.


Elvileg ugyanazt a fajta követ használtuk a panel összerakása során, de itt sokkal.

Manu : Termékeinket úgy gyártjuk, hogy Neked a legmegfelelőbb legyen. A természetes követ kiválasztjuk, átválogatjuk. Kézzel feldolgozzuk, alakítjuk. A MANU burkolatok a legszebb, leggondosabban válogatott kövekből készülnek, ami biztosítja hogy a falburkolat még az elképzeléseit is túlszárnyalja. Térkő, járólap nagy választékban, kedvezményes áron!


Manu stone ravenna kőhatású falburkolat , gyors szállítás. Kedvező árak és rengeteg további akció! Kérjen árajánlatot és vásárolja meg a terméket kedvezőbb . Mert készülhet bármilyen építészeti stílusban háza, otthona, a Manu. Elérhetőség: 1db raktáron.


A felületén vakolat maradványok nyomai látszanak. A tégla lapok viszonylag egyenes vágásúak, . Kültéri és beltéri kőburkolatok, falburkolatok forgalmazása. Kőburkolatok, falburkolatok és más burkolati elemek beépítése, . Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.

Tört gránit hatású burkolat. Fuga nélkül kell felrakni! Könnyű kivitelezést biztosít.


Kő és tégla struktúrájú felületre hajlítható Dekopanel könnyített falburkolat , mely házilag felrakható, természetes anyagokból készül, és teljesen egyedi! Manu falburkolatok termékkatalógusa. Gondoljunk bele, hogy míg egy térburkoló kőnek ellen kell állnia a rajta naponta megolvadó és megfagyó hólének, addig egy falburkoló követ .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения