вторник, 20 июня 2017 г.

Kábelcsatorna lépésálló

Vissza a vezetékek és tartozékok kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:. Fluoreszkálós, lépésálló kábelcsatorna 1. Sötétszürke Serpa - rendelje meg otthonról, nap visszavételi garanciával a Conrad Electronic . Műanyag kábelcsatorna a legjobb ár-érték arány.


Aktuális Lépésálló kábelcsatorna ajánlatok az ÁrGép-en.

Hasonlítsa össze az árakat! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. ECS perforáltműanyag kábelcsatornák 2m. Vásároljon olcsón, gyorsan készletről, szakértőktől! Kis és Nagykereskedés és Webáruház.


Lépésálló taposó-csatornák, esztétikus padlószegély csatornák, árnyékoló- csatornák, valamint az ehhez tartozó idomok, tartóelemek, szerelvények és . A PVC csövet főként beltéren alkalmazzák, lángálló, . KÁBELCSATORNA 30X10MM MÉTER és még 2termék közül választhat a kategóriában.

Rendezze be otthonát Praktikusan! Taposó csatorna széles választéka azonnal raktárról. Segítségre van szüksége a választásban? Az OBO nehéz, lépésálló kábeltálcái egyaránt gondoskodnak a villamos installáció és a dolgozók biztonságáról az iparban. Ennek érdekében az OBO tovább . Stabil, lépésálló PVC-csatorna.


Kábelcsatorna Kábelcsatorna 100x5x2cm. Hét, előre kialakított furat a csatorna felcsavarozásához. Ez a weboldal sütiket használ a lehető legjobb felhasználói élmény biztosításához. A folytatással és az oldal használatával beleegyezik ezek használatába.


Akciós védőcsövek, könyökök, karmantyúk, kábelcsatornák és tartozékaik a legjobb ár-érték aránnyal. Gégecső lépésálló fekete. A szűrők segítségével egyszerűen és gyorsan kereshet termékparaméterek alapján! Kattintson a Szűrők fülre, és jelölje be a keresendő . Leírás Megnövelt lépésálló és terhelhető tulajdonságokkal rendelkező . A termék jelenleg nem kapható.


Standard nyomószilárdságuk 320N, a fekete lépésálló kivitelek esetében 750N. A műanyag csatornák ideális megoldást kínálnak a már meglévő vezetékhálózat bővítésére, legyen szó irodáról, üzlethelyiségről vagy lakásról.

LKCS kábelcsatorna elemek. Kingstone EPS 1lépésálló polisztirol. Silka 10-es válaszfal, ami egyben hanggátló is .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения