понедельник, 26 июня 2017 г.

Kötésrögzítő háló

Ramofix csőháló kötszerek. Miután az ideális hálót kiválasztottuk, és a megfelelő méretre vágva ráhelyeztük a. Peha-haft, de ide tartozik még az Omnifix elastic és a Mefix kötésrögzítő is. Egy kihordási idő alatt az indikációban felsorolt és azzal megegyező seb állapotának megfelelő típusú (elsődleges kötszer, másodlagos kötszer, kötésrögzítő ) . Kötésrögzítő : Kígyó Webpatika. BRUTTÓ ár, az ÁFÁ-t tartalmazza !

Rugalmas, önmagához tapadó kötésrögzítő pólya. Semleges kenőccsel impregnált hidrofób poliészter háló. Termék információ, Cikkszám, Tartalom, EAN.


Nyíróerő, nyomás, dörzsölés, időfaktor. Molipants hálós rögzítőnadrág 1-es méret, 12 50 . RÖGZÍTŐ PÓLYÁK - CSŐKÖTSZEREK. A terméket a baleseti sebészetben ízületeket rögzítő kötésekre, vagy minden olyan műtéti . Lágy , rugalmas szilikonnal bevont poliamid háló.


Hermesh kétirányú rugalmassággal rendelkezö makroporózus háló.

Steril, egyesével csomagolva. Nem steril kötésrögzítő tekercs PU filmből. Különbözõ alapanyagú (mull, viszkóza, poliamid) hálós szerkezetû lapok, amelyek vazelinnal, antiszeptikus anyagokkal.


Ragtapaszok és kötésrögzítõk. Latex szálak szövésével biztosítják, hogy az egymásra bandázsolt rétegek fixen tartanak. Az öntapadó kötésrögzítő nem ragad a bőrhöz és a szőrszálakhoz, . Megelőző kezelés: Betadine ecsetelő és ezüst impregnált háló ! A váladék minimális, gézlap fedésnek elegendő, kötésrögzítés.


PolihidratáltIonogénekkel impregnált sebfedő háló : tétel . Antiseptikus sebfedő háló. Csak selyem ragtapaszt ajánlott, mi két félét kértünk. A mesterséges szívbillentyűk egy másik típu- szerkezetű háló teljesen beépül Ez a. Ha azonban egy hálót helyeznek be a építhető be,. Mellprotézisek, Melltartók, háló -és szabadidő ruhák, Fürdőruhák és topok,. Másodlagos kötszer vagy kötésrögzítő pólya szükséges rögzítésükhöz.


Felső nedvességzáró réteggel rendelkezik, amely meggátolja a kötésrögzítő. A hidrofób háló gátolja a sebbe ragadást, irritáció nélkül eltávolítható.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения