пятница, 23 июня 2017 г.

Tükörfólia praktiker

Napvédő-, és öntapadós fólia kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! Dc-fix öntapadós fólia 2mx0.


D-c-fix statikus üvegfólia 1. Tükörfólia , a legjobb áron nálunk!

Magas minőségű, egyszerűen, gyorsan, és tisztán felhelyezhető öntapadós fólia , mellyel szinte bármilyen bútort újjá varázsolhat. A fólia egyéb dekorációs . Az öntapadós fólia a forró nyári napokon is védelmet bizotosít a vakító fény ellen. Belső felületre könnyen felhelyezhető, vágókés segítségével méretre és . Minta nélküli, a felület megóvására.


D-C-FIX - öntapadós fólia (675x5m, tükörfólia ). Egyéb rendelhető méretek . Olyan fólia NEM LÉTEZIK, amely teljesen átengedi a fényt, mi kilátunk rajta, de minket nem látnak és ezt bármely fényviszony közt tudja (éjjel-nappal)!

A napfényvédő fóliák segítenek távol tartani a káros UV sugárzást, csökkentik az üvegfelületen beáramló hő . Csomagolás tartalma: tekercs fólia db műanyag simító db kés Hidegben. A tükör fólia nappal teljesen megakadályozza a belátást a helységbe, ezáltal. Praktiker , Jysk Tükör ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Tetőfóliák, hőtükör fóliák olcsón - Tetőfólia, hőtükör fólia kedvező árakon, országos házhoz szállítás!


Solflex padlófűtés alátétfólia hőtükrös, légpárnás párazáró- szigetelő fólia 50m2. A hő fényképen látható három különböző fólia mm-es szimpla üvegszerkezetre lett felszerelve. Utólag is növelhető az üvegfelületek . Hővisszaverő fólia Védi az akkumulátort a motorból érkező sugárzó hőtől. Stihl 03 ms36 04 ms44 04 ms4hővisszaverö fólia.


Minőségi reflexiós ablakfólia és biztonsági ablakfólia. Hő- és fényvisszaverő ablakfólia mintáinkat megtekintheti bemutatótermünkben. Az ablakkeretre ráerősítve hőszigetelő réteget képez az üveg és a fólia között, és így egy további üvegtáblának megfelelő . Minden ablakfólia típusra . Egy másik biztonsági szempont az elektronikai világban a mágneses- és rádió interferencia árnyékolás,melyre fólia alkalmazható.


UV S1BC fólia cseppmentes 0. Woodstep Isofloor thermo alátét 6mm.

A fémhatású fólia gyorsan sajátos hangulatot kölcsönöz a lakásnak, amelyben nem csak zenélni jó. Mivel a kivitelezőt főleg az ár érdekelte (pláne az eltkart szerkezetek elkészítésénel) nem meglepő hogy .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения