вторник, 25 августа 2015 г.

Fix szúnyogháló ár

Fix szúnyogháló alumínium vagy műanyag keretben. Fix keretes szúnyogháló : fix alukeretes szúnyogháló , fix előfeszített. Szúnyogháló , fix előfeszített alukeretes - Hunter Douglas i2 nagyobb . Az üvegszálas fix szúnyogháló anyagának köszönhetően nem szükséges eltávolítani a keretet a téli időszakban sem.


A színyogháló árazása malapon történik, az árak a szerelést nem tartalmazzák.

Az alábbiakban a fix szúnyogháló árait találja. FIX SZÚNYOGHÁLÓ ÁRLISTA: Fix műanyagkeretes szúnyogháló árak. Profilméret:x üvegszálas hálóval ár : 4. Sok esetben gondot okozhat fix szúnyoghálót szerelni az ablakra.


Például: magasan van az ablak (emeleten) és kívülről nem lehet megközelíteni, vagy esetleg . Mobil rolós szúnyogháló ára :10. Rendelje meg alkatrészenként, kedvezőbb áron a fix szúnyogháló elemeit és szerelje össze Ön. Meg fog lepődni, hogy milyen egyszerűen összeszerelhető!

Akciós fix , Atenad aluminium keretes szúnyogháló online rendelhető. Az árak bruttó árak , tartalmazzák az ÁFA-t. A legolcsóbb megoldás a rovarok házon kívül tartására a fix keretes szúnyogháló ablakokra. A szúnyogháló szövete sűrű szövésű szürke színű üvegszövet.


Az új fix keretes szúnyoghálók a legkedvezőbb árú termékek, alkalmasak ablakok , kisebb felületek szúnyoghálózására. Az alumínium keretek több profil típusa . A fix szúnyogháló a legolcsóbb és legegyszerűbb módjai a rovarok elleni. Minimum számolandó felület: m2). Isso fix szúnyogháló üvegszálas hálóval: 4. Egyedi méretre gyártott műanyag keretes fix szúnyogháló , szürke üvegszálas, UV álló. Az ablakra szerelhető fix szúnyogháló egy adott keretbe foglalt üvegszálas anyag,.


A táblázatban található árak bruttó árak , a Áfa-t tartalmazzák. Mielőtt fix szúnyogháló vásárlása mellett dönt, kattintson ide az Atenád fix szúnyoghálók rendszereihez! Kiváló minőség, egyedi méretű, stílusos rendszerek.


Az ár négyzetméterre vonatkozik. Az négyzetméter alatti szúnyoghálók . Tekintse meg szúnyogháló kínálatunkat és árainkat üzleteinkben.

Műanyag szúnyogháló keret barna színű. Ezek a termékek a jelenlegi akciónk keretében nagyon kedvező áron. A 24xszúnyogháló ára tartalmazza a felszereléshez szükséges db riglit. Az ISSO FIX Peremes 60º és 90º szúnyogháló ára tartalmazza a felszereléshez . Powerfix alumínium ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения