четверг, 27 августа 2015 г.

Síkköszörülés árak

A síkköszörülés célja az, hogy kis tűréshatárral rendelkező gépipari alkatrészek sík felületeit. Határozza meg Ön a munkadarab árát ! A következő árak csak tájékoztatóul szolgálnak. Gépmunkát vállalunk: Gépmunkák, SÍKKÖSZÖRÜLÉS , Hengerfejköszörülés . Az árak a rudakat is tartalmazzák!

Az ön haszna a magas minőségben, a rövid határidőben és az ár -érték arányban rejlik. Munkalap anyaga: 30mm vastag, nikkelezett, síkköszörült acél. Alu láb profilok: 90x90mm hátsó lábak, 45x90mm . Szakál Metal Kft Motorcenter (autójavító-motorfelújító részleg) munka díjak, árak. Ezért ésszerű megoldás lehet a hengerfejet felújítani. Marás, esztergálás, vésés, sík és palástköszörülés, fúrás, hegesztés, hőkezelés, darabolás, vágás.


Segítünk megoldani problémáját!

Futásteljesítményből,beszívott levegővel idegen anyagból, kenési problémákból berágódás,méret és alakhibák javítása hengerfúrással, túlméretes dugattyúval. Grani Köszörűkorongok árak , akciók. Fervi Nagy pontosságú vízmérték síkköszörült vezetősínnel, méret: 600x65xmm. Vízmértékek árak , akciók. Jingpeng CNC a megbízható forrás a kiváló minőségű cnc hidraulikus réz és alumínium sínsárgátló hajlító lyukasztó gép eladó.


A gépünk nagy pontosságú és. Síkolás: Hengerfejek, motorblokkok és egyéb alkatrészek síkköszörülése , marása. Személygépkocsi hengerfejek síkköszörülése reklámáron. Síkköszörülés Ø 8mm-es asztallal.


Speedy click to see details! Pontos árat csak a javítandó alkatrész szétbontása, és teljes átvizsgálása után tudunk . BIZ - Photos, description of the. A fejlesztési kialakítások ár – érték viszonya rendkívül gazdaságos . Nem tudod elképzelni hogy hogyan zajlik a hengerfejek felújítása? Az elkövetkezendő időszakban videókkal.


Hiányzó: árak Gépműhely - bejomotor.

Süllyesztékben kovácsolt acélból gyártva. Standard típus Hagyományos kivitel, általános célú vágási munkákhoz. A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és különleges ajánlatokkal. Tárolt változat Hasonló CNC lángvágás - CNC autogen cutting. CNC vízvágás - CNC Waterjet cutting.


Diszkuszköszörülés - Diskus grinding. CNC síkköszörülés - CNC Flatgrinding.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения