понедельник, 17 августа 2015 г.

Üveg tortatartó

FORGATHATÓ TORTATARTÓ ÜVEG és még termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Hasonlítsa össze az árakat!


A gyönyörű virágminták, a fehér porcelán és a világos üveg mind ezt fejezik ki. Remélem, hogy a sorozat életed különleges, ünnepélyes és felejthetetlen .

Dajar TORTATARTÓ ÜVEG , FORGATHATÓ - árak, rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. Tortatartók , sütiállványok. Egyéb konyhai kiegészítők, Lakásfelszerelés,.


Ez a kétemeletes Ambition tortatartó , tortatál kiválóan alkalmas különböző delikát ételek (torta, aprósütemény, gyümölcs) ízléses és praktikus felszolgálásához. Orion Üveg tortatartó , cm. Elérhetőség: Raktáron db.


A vásárlással kap Kényelempont. Többféle talpas uveg torta tarto kedvezményes áron a TeszVeszen!

Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól . Forgó tortaalátét, mely remekül illik torta, édesség, sütemény, de szendvics, valamint sütitekercs felszolgálásához is. Díszes üveg tortatartó tál. Vékonyabb talpon díszes kiszélesedő tál, melynek pereme hullámos.


A talp és a tál között díszes tartó. Dekorkavics üveg fehér 19mm 500gr. Torták díszítésekor megkönnyíti a munkát egy ilyen, extra méretű, forgatható tortatartó. A képek szerinti kitűnő állapotban eladó egy üveg tortatartó.


Az adásvétel Tamásiban személyesen megoldható, más. ASA üveg tortabúra peremes tálhoz x 1cm. Bormioli Lock-Eat csatos üveg l. Laura négyzet alakú szintes tortatartó , Ambition négyzet alakú szintes tortatartó. Három üvegtálca: 30x30cm, 25x25cm, 21x21cm Magassága a felállítás.


A tortaállványokat készítik üvegből , fémből és nagyon gyakran műanyagból is. Az egyszerű, szokványos színek, int például a fehér, jó alapot szolgáltat a díszes .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения