вторник, 18 августа 2015 г.

Z szelemen ár

Z és C szelemenek nagy méretválasztékban, igény szerinti méretre darabolással. Z szelemenek felhasználásai lehetőségei:. Bruttó ár : Teljes bruttó ár. A szelemenek minőségét az ÉMI Nonprofit Kft. Leginkább falakhoz, ajtókhoz.


A lemezbeszállítókat a CE tanúsítás alapjául szolgáló gyártásellenőrzési.

Z profilok mérete és egységsúlya. Az árak nettó árak , a szállítást és a kocsiról való lerakodást nem tartalmazzák. Szelemenek (áraink nettó árak ). Cégünk legújabb termékei az új, automatizált hengersorunkon gyártott Z és C profilok.


Nincs kárbaveszett anyag, széles termék skálánkból optimális méret választható, így kedvező ár érték arány érhető el. A z és c szelemen szerkezetek viszonylag nagyobb (6-méternél szélesebb) főtartó-távolságok esetében ajánlják. Előnye, hogy gazdaságos megoldást . Z horganyzott acél szelemen. A vékonyfalú, tűzihorganyzott Z-C-U gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mó a száraz .

A hidegen alakításos gyártástechnológiával vékony acéllemezből előállított Z , C és U. Z , C, U és szigma szelemen garanciával és teljesítmény nyilatkozattal. Termékkínálatunkban féle szelemen kapható, a „ Z ” és „C” szelemen. Amit a „ Z ” szelemenekről tudni érdemes: Elnevezését a hengereléses kialakítás során . Felhasználhatóak: másodlagos teherhordó szerkezet, szelemenrendszer csarnokok . A Lindab profilok kiváló választást jelentenek akár szelemen -rendszerekről, födémszerkezetekről, tetőszaru- zatokról. Z -profil a hőszigetelt tetőrétegrendben szinte hőhídmentes távtartót biztosít.


A hidegen formált, horganyzott acélból készült könnyűsúlyú szelemeneket nagyrészt az épületek acélszerkezetének mellékelemeiként használják, . A Z gerendákat fõként tetõ- és falszelemenként alkalmazzák. Z gerendákkal - egymásba fordítva õket - átfedõ toldásokat készítsünk. A profil magassága 1mm-től 2mm-ig terjedhet.


Tekintse meg a termékek specifikációit! Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is . Lehetőség van arra, hogy különböző hosszméretben gyártsuk az egyes profilokat az Ön igénye szerint, sőt arra is hogy gyártáskor előre elkészítsük a furatokat .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения