пятница, 21 августа 2015 г.

Suzuki ignis csomagtér nyitó

Ajtó nyitó motor - lehegesztett kilincshez - Új. SUZUKI IGNIS Több mint 5db SUZUKI IGNIS Karosszéria, utastér alkatrész. A többi ajtó alkatrészei mutatása.


Kérdése vagy véleménye van a termékkel kapcsolatban? Utastér, csomagtér , kormányok.

Telephelyünkön további típusok Alkatrészeinek széles választéka megtalálható. Kérjük érdeklődjön aktuális . KILINCSEK, ZÁRAK széles választékban. A csomagtér burkolatát valóban a két csavar eltávolításával kell. Az elemet ha véletlenül forditva teszem bele,az elronthatja vagy csak nem müködik a táv nyitó. Gyárilag színre fújt változat is rendelhető, színkódtól föggően 15.


Fogyasztói ár: 9Ft Nettó ár: 4Ft. Ez az alkatrész egy idő után sajnos elkerülhetetlen, .

Csomagtér (lehajtott hátsó ülésekkel) (liter). Az ár az üres ajtóra vonatkozik! Sérült, kis hibás termékekre kedvezmény. Az ajtók több színben is . A benzines IGNIS sebességváltó gombjának levétele. Kulcsnélküli nyitás és zárás visszajelzés módjainak megváltoztatása.


Hiába rövidebb az új, a lecsapott tetővonal ellenére is literrel nagyobb, alapból 2literes az új Ignis csomagtere. Távirányítós a nyitás , ám kulcsos az indítás. A csinos és gyors Ignis könnyen elmanőverez a szűk városi utcákon. Az 50:arányban megosztott hátsó ülések a csomagtér felől is. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt, meg kell adnia a modellt, a gyártási évet.


Az említett típus egyik gyenge pontja a csomagtér ajtó nyitó gombja mellett található kapaszkodó, ami a gyakori illetve a nem megfelelő használatból fakadóan . Autó csomagtér nyitó elektromágnes LS036Ezzel a csomagtér nyitó elektro. Olcsó eladó új és használt suzuki ignis csomagtérajtó kilincs. Külső és csomagtérajtó kilincsek.


Suzuki Splash Wagon R Ignis.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения