вторник, 8 декабря 2015 г.

Ajtó becsapódás gátló

AJTÓ BECSAPÓDÁS GÁTLÓ STOPIX 2DB-OS és még termék közül választhat a Praktiker webshopban sokféle méretben! Hasonlítsa össze az árakat! Szivacsos ajtó becsapódás gátló.


Ajtó becsapódás gátló 2db antracit színben. Kilincsvédő használata: helyezd . Safety 1st ajtó becsapódás gátló.

A becsapódás gátló egy egyszerű, de hatékony módja annak, hogy megóvjuk a gyermekeket a becsapódó ajtó . Előzd meg, hogy gyermeked a saját vagy a testvérének, játszópajtásának. Az ajtóbecsapódás-gátló azt is segíti. Másodpercek alatt felhelyezhető és . Reer Ajtó és ablak becsapódás gátló 2db Gyártó cikksz. Megakadályozza az ajtó vagy ablak becsapódását. A becsapódást gátló szerkezet megakadályozza, hogy a kicsik odacsukják a kezüket.


Kiszerelése (db): db ajtó becsapódás gátló , db kilincsvédő. A becsapodásgátló megakadályozza az ajtók és ablakok becsapódását.

Sima felületen is tart, külső és belső ajtók esetében is alkalmazható. Ha az ajtó odacsukja a gyermek kezét az fájdalmas is lehet. A Reer kifejlesztette az ajtó becsapódás gátlót a nagyobb biztonság érdekében.


Ajtócsapódásból nemcsak hangos, de veszélyes is! A gyerekek ne csípje be az ujját Anyaga erős fém Műanyag bevonat . Védelem a kilincs csapódásoktól és a . Szóval valami olyasmi kéne, ami tompítja az ajtó becsapódását. Ismer valaki valami ilyesmit?


Baglyos ajtó becsapódás gátló , avagy gyermekujjak védelmezője. Elkészült fiús, unisex változatban is, a közkedvelt baglyos anyagból. A leírás jobb kezes (DIN balos) ajtón ábrázolja az ajtóbehúzó felszerelését. Kicsapdás gátló funkció beállító csavar . A Nuvita becsapódás gátló használatával megakadályozható, hogy becsapódjon az ajtó.


Ajtóbecsapódás gátló , Biztonsági eszközök, MiniOrszág Baba-Mama Webáruház. Egyszerűen használható ragasztás nélkül. Ablakra és ajtóra egyaránt . Apró szerelvényekkel, vagy kis átalakításokkal jelentősen tompítható az ajtók , fiókok becsapódásának a hangja, és megfelelő szerelvény . Válasszon több ezer termék közül!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения