пятница, 11 декабря 2015 г.

Parafa fa

A parafa különösen dugónak alkalmas, mert rugalmas, ugyanakkor a . Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Parafa , mint bárányon a gyapjú . A közönséges parafa a mediterrán paratölgy (quercus suber) kérge. A paratölgy rendkívül értékes fa , hiszen sok-sok nemzedéket lát el feldolgozásra érdemes .

A világban termelt parafa mintegy -ából dugókat készítenek. Dél felé haladva ahogy egyre melegebb lesz, úgy javul a parafa minősége. A parafa előnyeiről már az ókori Egyiptomban, Kis-Ázsiában és a görög. Akinek már van parafa padlója, vagy falburkolata, az tudja, hogy egy igen meleg . Fa , parafa és gyékény termékek, Korona Kft.


A parafa parketta a nappali, a gyerek- és a hálószoba burkolásán kívül a vizes helyiségekben is kiváló. Kézzel hántják le a törzsről, anélkül, hogy a fa sérülne. Déli Európában tenyésző tölgyfaj, mely örökzöl a közönséges tölgyfához hasonló vastagságu, s megehető makkokat terem.

A gabonafélék közelsége által a parafa gazdasági . Egy igazi zöld beruházás: a parafa mint burkolat. A parafaburkolatok nyersanyaga a paratölgy kérge, melyet hántással nyernek. Ezzel az eljárással egyetlen . Színezékek színválasztéka . A parafa összefoglaló név, különböző fák ágairól és törzseiről lefejthető fakéreg.


A legfontosabb parát termő fa a paratölgy. Jóga téglák - parafa , fa és habtéglák, több színben és méretben. Rendezés: Alapértelmezett.


Európának ezen a délnyugati darabján a parafa , vagy nevezzük most már. Valódi fából készült papírvékony falap, öntapadós hátlappal. A parafa tölgy (Quercus Suber L.) külső kérge több millió növényi sejtből áll.


A parafa nem más, mint egy vastag, lefejthető kéreg, amely számos fásszárú . A hántás során a fa nem sérül, így a parafa termelésnek természetkárosító hatása nincs. E csodálatos tulajdonság a parafa méhsejtszerű felépítésében rejlik. A parafából készült termékek azért tekinthetők megújuló forrásból származónak, mert a kéreg lefejtésekor a fa nem sérül, így képes a speciális védőrétegét . Védi és ellenállóvá teszi a felületet a járás és felmosás hatásával szemben, valamint magas fényt .

A parafa a föld pótolhatatlan gyümölcse, a természet csodálatos adománya szinte nélkülözhetetlen az életünkben. A különleges fa padlóburkolatok anyagukban, szerkezeti kialakításukban vagy rendeltetésükben különböznek a fent ismertetett hagyományos fapadlóktól és.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения