пятница, 18 декабря 2015 г.

Lemosható terítő

Teflonos, vízlepergető terítők bemutatása. Nézze meg videón, mit tudnak ezek a terítők ! Mosógépben is mosható , nagyon könnyen vasalható. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Mivel varrható, így nem csupán asztalterítő , de vízhatlan szatyor, táskabélés is .

Terítő , futó, alátét kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! TERÍTŐ 140X180CM KOCKÁS 1 . Asztalterítő anyagok impregnáltak, vagy teflonbevonatúak.


Könnyen kezelhető, egyszerűen letörölhető, illetve szükség esetén az anyag mosható. A viaszosvászon terítők legnyagyobb előnye, hogy hihetetlen könnyű őket tisztán tartani és nagyon időtállóak. Többféle Színes lemosható terítő kedvezményes áron a TeszVeszen! Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már 1 .

Csak előrendelést tud feladni. Lemosható terítõ - csíkok - méret átm. Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Barna, fehér mintás viaszos vászon asztalterítő , a szélén hurkolt díszcsíkkal. Az alján fehér, puha bélés.


A nagy díszterítőt egy hozzá színben harmonizáló hosszúkás, futó asztalterítővel . Viaszosvászon - lemosható , vízhatlan anyag - olcsó áron a TextilPont Viaszosvászon Webáruház kínálatából. Ehhez a lemosható fekete asztalterítőhöz válassz világos és élénk színű asztalterítéket. Ez a fekete terítő jól illik az alkalomhoz és még bánkódnod sem kell, . Impregnált asztalterítő Impregnált asztalterítő hétköznapokra.


Szennytaszító, lemosható exkluzív terítő teraszra, kertbe, konyhába ajánljuk leginkább. A textil terítők igazán szépek, de egy otthonban főleg ahol gyerekek is vannak nem túl praktikus. Mutatunk egy egyszerű de nagyszerű megoldást a. Termékadatok Vásárlói vélemények Kérdése van ? Méret: Hossza 1x szélesség 1cm. Használt és új lakástextilek olcsón.


Terítő Csipesz 4db - fehér, konvencionális, műanyag (5cm).

Olcsó terítő a mindennapi használathoz.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения