четверг, 24 декабря 2015 г.

Milesi árlista

Milesi árlista , akciós milesi termékek. Termékeink árlistája ABC sorrendben. Olyan kültéri fa termékek felületkezelésére ajánljuk, melyek az időjárásnak, a nap UV hatásának jobban kitett helyekre terveztek.


Ilyenek a fa játszóterek, ker. Kifejezetten ecseteléshez kialakított termék.

Könnyen felhasználható, réteg felhordásával megfelelő . Alkalmas normál csapadékhatásnak kitett bejárati ajtók, ablakok és egyéb . XGT VÉKONYLAZÚROK Kiváló minőségű viaszos vékonylazúr, kártevő mentesítő hatással és UV . További Literes termékek és árak. Vékonylazúr közép dió l. Ablak és ajtó ár , árak akció! Fa ablak árlista : Aktuális festett fa nyílászáró árlista PDF formátumban .

Fő profilom az antikolás,de a felületkezelés mindenterületén profi munkát végzek GARANCIÁVAL! A lazúr árak ma már mindenki számára kedvezőek, érdemes a befektetés, hiszen hosszú. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott.


A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt . Jellemzők: Az XGT vékonylazúr rendszert a nem mérettartó faanyagokból (pl. gyalult deszka, palló, gerenda) készülő, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett . A honlapunkon lévő árak eltérhetnek az aktuális áraktól, kérjük egyeztessen velünk a vásárlás előtt. Részletes Frissített Árlista termermékeinkről. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk ! Szerintem az árak is rendben voltak, bár nem jártam körbe minden . Hydrocrom vékonylazúr rendszer.


Kiszerelés, Ár ( bruttó ), Kupa ár ( Bruttó ). XGT vizes bázisú vékonylazúr, literes, 3. Vasalat: Alapesetben Siegenia vasalattal szereljük a nyílászáróinkat, de igény . Accord-Zsalugáter - árlista. Kezelés előtt feltétlenül . Szabolcs-Szatmár-Bereg , Nyíregyháza.

A Piktor Festékbolt Győr egyik legszebb és legnagyobb választékú festék és háztartási vegyi áru üzlete. Felhasználási terület: AZ XGT. LITERES KISZERELÉS bruttó ár : 3. MILESI termékek teljes választéka megtalálható kínálatunkban! A MILESI felületkezelésről részletes leírást találhat itt.


Tartozzon Ön is azon festő - asztalos . Normál méretű hosszú árú -7m, Nettó ár :66.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения