понедельник, 21 декабря 2015 г.

Alvázvédő anyagok

Kaucsuk bázisú rugalmas, vízálló és hangszigetelő hatású alvázvédő. Gondosan válasszuk meg az alvázvédő anyagot ! A festéket felvihetjük szórással vagy ecsettel is. Ajánljuk az Autotil alvázvédő szer . Az időjárási körülmények, útszóró sók és különböző agresszív anyagok folyamatos kihívás elé állítják a legjobb alvázvédő anyagokat is.

Több féle alvázvédő és üregvédő kezelés közül lehet választani, az optimáis korrozió elleni védelem érdekében. Anyagok : Mike-Sanders, Biskor, Dinitrol. Az oldószer elpárolgása után az anyag egy áttetsző, viaszos, vízlepergető védőfilmet képez,. DINITROL Korrózióvédő és konzerváló anyagok Dinitrol . A kezelésről… Miért fontos az alváz- és üregvédelem kezelés?


Az alváz- és üregvédelem a rozsdásodási folyamatot hivatott lelassítani. Bitumen alapú korrózióvédő anyag.

Gépjármű alvázak, munkagépek korrózió elleni . A professzionális alvázvédő bevonatok megvédik az autókat az alvázon keletkező, nehezen észrevehető sérülésektől. Rendkívül átlátszó viasz korróziógátló anyag , amely taszítja a vizet. Az autó teljes alvázvédelmét követően a maszkolóanyagot, valamint a keletkezett üreg és alvázvédő anyag maradványokat eltávolítjuk. Ez azért érdekes, mert ha nincs szükség az anyagok felviteléhez.


Néhol csak nyomot hagyott, másutt le is húzta az alvázvédő javát. Alvázvédő készletünk elérhető és megtekinthető webáruházunkban! A vízcseppben lévő oldott anyagok felgyorsítják ezt a folyamatot, mivel. Ezekben a szigetelésekben komoly szerepet játszanak az alvázvédő anyagok is.


ALVÁZVÉDŐ AEROSOL 500ML PREVENT és még termék közül választhat a kategóriában. Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját . Keress kérdéseket hasonló témákban: alváz, alvázvédelem , viasz,. Szerintem az nagyon nem jó megoldás mert az anyag pont oda nem jut . Az egyik legnagyobb alvázvédő anyagokat gyártó cég, a Dinitrol a hivatalos partnereit folyamatosan képzi, a most futó autókhoz is pontos . Az alvázvédő anyag néhány napig nem köt bele a készülékbe.


TEROSON UBC SŰRÍTETT LEVE-.

Durvától a finom textúra előállítá- sára. A felhordott máz megkeményedése után sem veszti el eredeti védelmező rugalmas tulajdonságát, a kémiai anyagok és hőmérsékletingadozások elleni hatása . Ez utóbbiak felhorzsolták az alvázvédő réteget, ezáltal olyan helyek . Korrózióvédő anyag , ami megszáradt állapotban nyúlósan rugalmas, zárt védőhártyát képez. Ez a bitumentartalmú bevonatoló anyag jó dübörgésgátló .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения