вторник, 1 марта 2016 г.

Zsúrtorta árak

Nosztalgia torta órától kapható! Az árak változtatási jogát fenntartjuk. Online tortarendelés házhozszállítással! A jól ismert Eszterházy torta és Dobostorta mellett igazi különlegességek is várnak a Szamos Webshopon.


Válassza ki a kért tortát a tortafajták közül.

Hagyományos és esküvői torták egyéni dekorációval, autentikus receptek alapján, minőségi alapanyagokból rendelésre is a Historia Hangvillától Veszprémben! A Csokis kaland harmóniáját a könnyű csokoládéhab alapozza meg, amelyet a magyar meggyből készült öntet . VÁLASZD KI A MEGFELELŐT ÉS BÖNGÉSSZ A TORTÁK KÖZÖTT. A megrendelésnél, valamint a termékválasztásnál megjelenő árak a normál (szeletes) tortákra.


Egy szelet torta g szénhidrátot és 2kcal-t tartalmaz. Az árlista a klasszikus torták árait. Egyedi és forma tortára kép alapján tudunk árat adni!


HozzáadAdj hozzá CSOKOLÁDÉ ÍZŰ TORTA ZSÚR kosárba.

FEKETEERDŐ TORTA További termékek a kategóriábanA polc többi része. Rendelhető ízek, árak és képek: Tovább. A Mészáros Cukrászda Szombathely tradicionális cukrászdája, a valódi ízek öröksége.


Saját cukrászüzemünkben, frissen sütjük, a legkiválóbb alapanyagokból. Tortarendelés Budapest területén. Sárgabarackos kölestorta szelet. Nagyon nagy csalódás volt a mai torta , amit rendeltem.


Az, hogy nem a megbeszéltek. Pozitívum:A belvároshoz közel van,megfizethető árak ,széles választék. A korszellem ellenére torta és fagyi készítésénél a Damniczki Cukrászda ragaszkodik a természetes összetevőkhöz. Klasszikus és formatorta rendelés. TORTARENDELÉS: Megrendelő űrlap segítségével.


Csoki torta , Dobos torta , Albán torta szeletes. Lúdláb torta , Orosz torta , Somlói torta. Normál gyertya egységár: Ft. Marcipán bevonat ár : Ft. Biztonsági kód: security code.

Kérjük, írja be a biztonsági kódot: Adjon meg egy érvényes captcha kódot. Minden esetben az egyéni kéréseket figyelembe véve,. Felhő alakú torta , Pókember-rel. Emeletes torta akvárium díszitéssel . Tóth Sütemények – tortarendelés az interneten.


Debreceni tortafutár - ingyen házhoz szállítás minden nap. Mindig friss akciókkal, óriási sütemény és .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения