понедельник, 18 апреля 2016 г.

Alkonykapcsolós bójafej

Töbszörösen kipróbált és jól bevált, nagy fényerejű alkonykapcsolós világító bójafej , zöl piros, sárga, fehér és kék színben. Bármely 20mm-es dölőbójára . Az alkonykapcsolós világító dőlőbója ma már a bojlis horgászat elengedhetetlen része. A világító fej este autómatikusan bekapcsol, reggel kikapcsol ezáltal . Ebben a képben színt csak az ablakban zöldessárgán világító alkonykapcsolós bójafej hoz aminek az elkészültét videón láthattátok és most . A Big Boilie Baits bóják első osztályú alapanyagokból készült profi termékek.

Nagy fényerejű ledek alkonykapcsoló funkcióval ellátva. Szürkületkr automatikusan bekapcsol és napfelkeltekor pedig elalszik. Súlyt nem,de a mozgó,hajló . Alkonykapcsolós Bójafej (Kék).


ICC Premium alkonykapcsolós dőlőbója világítófejjel. A vízmentességről a fejen . Hát nem tudom , szerintem kohm nem fogja megnyitni az áramkört, egy egérből kiszedett fototranzisztorral próbáltam de nem működött vele, . A bójafej elektromos meghajtása db V-os ceruzaelemmel vagy .

ICC Classic PLUSZ alkonykapcsolós vagy színű színváltós világítófejek. PB alkonykapcsolós bójafej. Műszaki paraméterek: -2db AA . Már most gondolj a következő szezonra! Többszörösen kipróbált és jól bevált,nagy fényerejű alkonykapcsolós világitó bójafej.


Világítás Színe: Kék FigyeleEz csak egy alkonykapcsolós dőlő bója fej , a többi rész külön vásárolható. Ft-os áron kapható a VikingCarp áruház Bója, tapogató rúd kategóriájában. Ez a speciális bója kifejezetten a mélyvízű bányatavakra készült ahol a dőlőbójánkat már nem tudjuk használni.


Gomba éjjeli lámpa hangulat világítás alkonykapcsolós 2db. ICC Big Foot PLUSZ color alkonykapcsolós bója világító fejjel, ICC Big Foot. Dőlőbója max 2m vízoszlopig alkonykapcsolós világító fejjel! JABB, MÉG TÖKÉLETESEBB TERMÉK!


Az összes fontos kritériumnak megfelelve létrehoztuk. Olcsó eladó új és használt alkonykapcsolós dőlőbója fej. Akciós fej, Bójafej bójafej akár házhozszállítással is!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения