понедельник, 18 апреля 2016 г.

Fővezetéki leágazó

Vezeték fővezeték leágazó kapocs 4P 2leág. VEZETÉKEK KÖTÉSTECHNIKÁJA. Névleges ára80A Bemenetek száma: db. Fővezetéki leágazó sorkapocs, multicolor.


A „HLAK“ fővezetéki leágazókapcsokat az egyik legbiztonságosabb sorkapcsoknak tartják az elektromosinstallációk terén. A bekötésenkénti kétcsavaros . Valaki felismeri ezt a fővezetéki leágazó kapcsot? Egy soros bekötés és mmhez van. Hasonlítsa össze az árakat!


A kivitelező elvállalta egy lakóépület fővezetéki hálózatának felújítását. Alumínium vezetékhez engedélyezett fővezeték -elágazó kapcsok. A WPD X01– Xhálózati leágazó sorkapcsunk keskeny kialakításával sok helyet . Megfelel a DIN VDE 0603-2.


Az univerzális gyorsrögzítős egység biztosítja, hogy a MOREK fővezetéki leágazó sorkapcsokat a rögzítő alkatrészek cseréje nélkül lehessen vízszintesen és . Leipold HLAK C 1P 25mmfővezeték csatlakozó sínre 2x16mm2+2x25mm100A KÉK. FLE-fővezetéki leágazó (szürke) table style=width: 219px; border=cellspacing=cellpadding=tbody tr td width=2height=16Főáramköri leágazó kapocs . Időjárásálló csatlakozó Al és/vagy Cu fő- és leágazó vezetékre.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения