вторник, 19 апреля 2016 г.

Post it méretek

A lapok többször átragaszthatóak. Nézze meg ezt a terméket . Papíráru, füzetek, Papír,. NTAPADÓ LAPOS DUPLA VONALAS POST-IT 5X4CM. A legnagyobb méret , a határtalan ötletekhez! M POSTIT , pasztell színek.


A berendezés mérete miatt a pinceajtót is ki kellett bontani a 3M . Méret : 76xmm, 7Ft, Szentrox Digital Webáruház. Az egyedi post it készítést a legtöbb nyomda nem tudja elvégezni, mert egyedi. Az árakat minden esetben méret , papír, logó, darabszám alapján számoljuk ki . Főleg, ha egy nagy fekete gombolyagot formáló post - it , aki egyben a. Mérete (a karton mérete , melyen a post - it rögzítve van): 7cm x 5cm. A formára vágott jegyzettömbök remek hangulattal ajándékozzák meg az üzenet küldõjét és címzettjét egyaránt. Ez az utántöltő sárga post - it címkéket tartalmaz, nyolc különböző méretben.


Minden pakk harminc darabból áll. Az,árak,az,áfát,nem,tar,talmazzák. Post - it Guesthouse, Róma – Foglaljon garantáltan a legjobb áron! OLDALJELÖLŐ POST IT 680-SÁRGA szerezd meg egy kattintással, a részlekért kattints ide.


Sport-hírek 1Értékelés Mérettáblázat. Vonalzó öt különböző színű öntapadós jelölőcímkével és két színű post - it -tel. Emblémázását tamponnyomással javasoljuk.


Különböző színű és méretű öntapadós post it cimkéket tartalmazó könyvecske. Termék méret : x x cm. Toimintamme perusta ovat vahvat tuotemerkit.


To Do Diary öntapadós jegyzettömb és post - it készlet - Busy B. A „ Post it ” elem mm vastag Dibont lemez, melyet max.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения