четверг, 21 апреля 2016 г.

Útszegélykő

Quartz süllyesztett útszegélykő. Semmelrock Íves útszegély. Térburkoló útszegély kopóréteggel. Kiváló klasszikus minőségi kopóréteges útszegélyek az ipari jellegű és nagy igénybevételű felületek markáns határolására,.


Szín, Folyóméter ár (nettó Ft.) Folyóméter ár (Bruttó Ft.) Darab ár (nettó Ft.) Darab ár (Bruttó Ft.) . Koptatóréteg nélküli termék, térburkolatok utak szegélyezésére ajánljuk.

Magas járdaszegélyeink mindenek előtt az útépítés területén kedveltek. Nem csoda, hiszen rugalmasan felhasználhatóak, a legzordabb télben is robusztusak. Minőségi szürke 40x20xcm-es süllyesztett útszegélykő. Leier kiemelt útszegélykő.


Vásárlói vélemények: Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét. FRÜHWALD ÚTSZEGÉLYKŐ USK-KN „K” SZEGÉLY Lépcsők, szegélyek.


QUARTZ ÚTSZEGÉLYKÔ CSALÁD.

Akciós térkő, viacolor, térkő, járdalap, szegélykő, beton gyeprács közvetlenül a gyártótól Nagykeráron! A LEFIX útszegély elem megóvja az útpadkát és növeli a biztonságot az utakon. A rövid kiemelt útszegélykő jól használható utak és magasabban fekvő járdák évtizedeken keresztüli tartós elválasztására. START SLIDESHOWSTOP SLIDESHOW. There are no products in this category . A Pillangó utcában a Tesco áruház melletti, kiépített autóbuszmegálló behajtóban, már régóta nagyon rossz állapotban található, a járda és az útszegélykő ! Kopóréteg nélküli útszegély - C25.


EPAG USútszegélykő kopóréteg nélkül a Szegélykövek kategóriában - most kedvezményes áron elérhető. Süllyesztett útszegélykő 40x20x15. Tekintse meg a nagy képet. Tegye fel kérdését a termékről. A probléma a járdák mentére tervezett útszegélykövek miatt adódott, egy polgármesteri hivatali vizsgálat során először szétmállókként . Abeton-Viacolor Útszegély.


A virágágyások bekerítéséhez és a kerti utak elhatárolásához . A nyomdai hibákból eredő téves információkért felelősséget nem vállalunk! KIEGÉSZÍTŐ ÚTSZEGÉLYKÖVEK. Kiváló minőségű, nagyon pontos mérettartású süllyesztett útszegélykő , nem szintbeli eltéréssel rendelkező burkolatok közé. Nagy terhelhetősége révén .

Különböző méretű és formályú útszegélyköveket alkalmazhatunk. Beton termékek: betonelemek az építéshez. SÜLLYESZTETT ÚTSZEGÉLY kopóréteggel: Méretek: xx cm.


Az útszegélykő építési betonelem mérete: 2x 3x 1mm . Találatok a(z) útszegély kulcsszóra: Megnevezés, Ár, Egység, SI Ár.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения