четверг, 28 апреля 2016 г.

Mészfesték szinezése

Ajánljuk a Kemikál ÖKO kültéri mészfesték használatát, amely nagy fehérségű oltott mész alapú, oldószermentes és környezetkímélő festék. A FRESCO mészfestéket AQUAKOLOR színezőpasztával lehet színezni úgy, hogy a színezőpaszta mennyisége maximum lehet. A színezékkel összekevert . Színkeverési példák a profi mészfesték családhoz: A bemutatott színek egyszerűen úgy állíthatók elő, hogy egy egész vödör Nr. Amennyiben színezett mészfestés készül, a második és harmadik réteg .

Manapság egyre inkább népszerűek az erősebb színek a falfestésben, amely a könnyen színezhető diszperziós falfestékeknek köszönhető. A lúgos kémhatás miatt a mész megmarhatja a belekevert színező pasztát, ami elsősorban az erősebb . A mészfesték - Fessünk természetes anyagokkal! Színezni is földfestékekkel érdemes.


A készre kevert mészfesték is mészből van, csak különböző adalékanyagokkal kezelték a kopás és a . A meszet korlátozottan színezni is lehet, lúgálló oxiddal és egyéb fémtartalmú pigmentekkel. Sötét, erős színeket azonban nem lehet előállítani, mert a mész a .

Az okker, barna és fekete színek kültéri diszperziós falfestékek és mészfestékek , cementes keverékek színezésére, színbeállítására is használhatók. Bevonata kiváló fehérségű, lég- és páraáteresztő, kopásálló. Jó tulajdonságaival megelőzi az oltott mész, illetve a hagyományos mészfestékek minőségét. Az egyik legsokoldalúbb falfesték.


Nedves helyiségekbe is kiváló választás. Gyors átolvasás után látom, hogy kérdezősködtök mész vagy mészfesték színezése tárgyában. Aquakolor színezőpasztával színezett mészfesték.


Nem mindegyik színezőpaszta, színezőfesték alkalmazható mészfestékbe! A Mészfestéket az új, megfeleloen száraz, vakolt felületre három rétegben, a régi. Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől.


Festékbolt kereső, festékek, falfestékek és festőszerszám adatlapok. Ideális alap fallazúrok számára. Kétféle kivitelben készül: Normál . JUPOL BIO BELTÉRI MÉSZFESTÉK oltott mész alapú festék.


Emlékművek vagy akár lakóépületek védelmére, különösképpen a kissé nedvesebb levegőjű . Beltéri beton- és vakolt felületek festésére alkalmazható.

FRESCO mészfesték színezése esetén a színezőpaszta megengedett mennyiségét (max. ) vízzel hígítva lehet a mészfestékbe keverni. Az AQUAKOLOR színezőpaszta a Fresco mészfesték frissen történő szinezésére is kiválóan használható max. KOLOR színezôpasztával lehet színezni úgy, hogy a szí- nezôpaszta mennyisége maximum lehet. Hígithatóság szükség esetén. Oltott mész alapú, kül- és beltéri fal- és mennyezet festék, kiváló lég- és páraátersztő, penész és gombaölő, valamint fertőtlenítő hatású.


Fresco mészfesték színezése esetén a színezőpaszta megengedett mennyiségét (max. ) vízzel ötszörösére hígítva lehet a mészfestékbe keverni.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения