четверг, 23 июня 2016 г.

Betoncsavar árak

Hasonlítsa össze az árakat ! Az árak egy darabra vonatkoznak! Az optimális geometriai kialakítása garantálja a legnagyobb terheléseket ezáltal kevesebb rögzítési pontra van szükség. Az önmetsző betoncsavar lehetővé . Az oldalon szereplő árak áfát tartalmazzák.

A fischer betoncsavar speciálisan edzett menettel és az alsó részen fogazással rendelkezik. Ehhez hasonló betoncsavarokat , dübeleket, tiplik és csavarok a Szerszámkell . Kérjük jelentkezzen be az árak megtekintéséhez! Csúcsteljesítményű betoncsavar hatszög fejkialakítással (szénacél). Leírás: Hatlapfejű, recézett peremes betoncsavar , anker csavar. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . A termék csak 1darabos szettekben értékesíthető.


Betoncsavar hatlapfejű, peremes (recézett), horganyzott HI-LO menet.

MMS, ETA: Option (cracked concrete), acél, hatlapú alátéttel. FBS-SK – süllyesztett fejű betoncsavar. FBS-M– külső menettel betoncsavar. Hiányzó: árak Apolo TORAB CON BETON CSAVAR MKÜLSŐ… Rendeld meg Itt!


A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t és egyéb költségeket! EJOT BS-R Climadur betoncsavar. SDS-plus EXTREMEfúrószárak. ORKAN-Kalotte GERINCMEREVÍT. H szigetelés vastagsága mm-ben.


ULTRACUT 8xUS, 18-, 23-. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is . MEA TSM betoncsavar Read more. Fogyasztói ár áfa nélkül: 8Ft.


A megállapodás szerinti árak illetve a mindenkor érvényes árlista árai a. Végeredményben mindenkor megéri, és Ön az OBI-nál sem az ár , sem pedig a minőség tekintetében nem csalódhat. A kondíciók áttekintése 1.

HECO-MMS plus hatlapfejű 10. FBS Gyors szerelhetőség, nagy teljesítmény! Alapcsavar FBN II Milliószor bizonyított, rugalmas az ár és a teljesítmény tekintetében. Heco Multi-Monti betoncsavar. Fischer FAZ II GS horgonycsap nagy alátéttel horganyzott.


Heraklith összekötőpánt U-zsaluhoz. RENDELÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK. Rögzítés maximális vastagsága, 57mm .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения