четверг, 9 июня 2016 г.

Vízbázisú vékonylazúr

Vékonylazúr , fapác - vízbázisú. Boróka Classic fabevonó lazúr alapozó és bevonó egyben L. A lazúr dekoratív falfelületet biztosít selyemfényének hála. A vízbázisú lazúrokat a legkönnyeb kezelni, könnyen oldható, tisztítható.


BORÓKA LAZÚR BOROVI 75L.

A színtelen vízbázisú vékonylazúr fényereje nem túl magas és UV védelme is alacsony, ellenben megtartja a fa természetes jellegét, bordáit, . Kültéri fa felületek kezelésére ajánlott. Vízbázisú vékonylazúr kültérre, kékülés elleni védelemmel. Főleg lambériánál, hajópadlónál . Gyorsan száradó, matt fényű, vékony filmréteget képző falazúr kültéri fa dekorációs és védelmet nyújtó kezelésére. A vékonylazúr jobban láthatóvá teszi a fa erezeteit, sűrűsége kisebb, a fába mélyebben.


Mindkét fajtából vásárolhatunk oldószeres és vízbázisú lazúrt. OBI vékonylazúr , vízzel higítható palisander 7ml.

Sadolin lazúr Terrace kültéri teak l. Mi a hátrányuk (, ha van) a vízbázisú lazúroknak az oldószeresekkel. A minőségi fa- lazúr jól homogenizálható, egyenletesen felhordható. A Milesi vékonylazúrok kiemelkedő védelmet biztosítanak kültéri faszerkezeteinek. Elérhetőek gyári színben, egyedi igények esetén tapasztalt technikusaink . Tartós és matt filmréteget képez.


Minden, előzetesen nem festett, vagy lakkozott fafelület kezelésére jó. GW-3vízbázisú vékonylazúr. Universal-Holzlasur vízbázisú , biocidmentes vékonylazúr. Használható mérettartó és korlátozottan mérettartó, fafelületek kezelésére.


LAZURÁN AQUA 2INVÉKONYLAZÚR 75L BRAZIL MAHAGÓNI. Alkalmas minden faablakra és ajtóra, melyeket az ápolás előtt lazúr ill. Az ápolóanyagok mélyen beleivódnak a fába és ezáltal védik a . A Lazurán Aqua Favédő Lazúr 3inalkalmazható favédőszerként, alapozóként és lazúrként is.


Bel- és kültéri vékonylazúr. A kültéri szerkezeteket alapozni kell .

Vízzel hígítható vastaglazúr. Bevonata dekoratív, fényes, az időjárásnak és az UV -sugárzásnak kiválóan ellenáll. A fa természetes légzését nem gátolja, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения