среда, 29 июня 2016 г.

Fabrostone

Időtálló alapanyagokból készült, saját fejlesztésű felületkezelési eljárásunkkal szépített falburkolataink segítségével időtlen eleganciával ruházhatja fel otthona. Fabro Stone Barcelona beltéri sarokelem. Fabrostone dísz- és falburkoló anyagok kereskedelme akciós áron. A FabroStone termékpaletta minden darabja gondos tervezés, és kizárólag természetes alapanyagok. Büszkék vagyunk arra, hogy fal és padlóburkoló termékeinkben sikerült ötvözni a magyar kreativitást és.


Az időtálló alapanyagokból készült falburkolatok segítségével időtlen eleganciával ruházhatja fel otthona falfelületeit! A termékek minden darabja egyforma . Hasonlítsa össze az árakat! Termék csoport: Kerti kiegészítők.


Pakson harminc éves betongyártási tapasztalatra, illetve a közel száz évre visszatekintő paksi . Ha Ön Sopronban vagy környékén él és szeretne kellemes légkörben válogatni és vásárolni fürdőszoba és lakás-felszerelési termékeket, látogasson el . Teljes méretű kép megtekintése. S A KÉK ÓCEÁN Kedves Viszonteladó, idei évtől a megújult Fabro brand. FABROSTONE Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság. Köszöntünk benneteket a megújult márka nevében is . FabrStone kül és beltéri falburkolatok, térburkolatok, kerti berendezések, grillek, kutak piacvezető gyártója. Bologna lábazati burkoló.


Ajánljuk kül- és beltéri falfelületek burkolásához. Velence falburkoló lapunkat nevéhez méltóan az elegancia és a gondosan kiválasztott színek változatos sokasága jellemzi. Ide kattintva megtekintheti a fixszakember ajánlásait: Festő. Megnyitó előtti, exkluzív esemény keretében mutatta be a Holcim, valamint vezető építőipari vállalat új bemutatótermét és tudásközpontját, a CAtelier-t.


Kategóriák: Falburkolat - kültéri, Falburkolatok - beltéri. Homlokzati és lábazati vakolatok, festékek. Kerti szobrok (teknősbékától az oroszlánig, kukától hófehérkéig,szirénektől az ittas muslincáig) cm-170 .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения