среда, 22 июня 2016 г.

Vetőkukorica árak

Kukorica vetőmag fordított áfás termék, az arra jogosultaknak! A vetőmagokról röviden: Mind az Agromag Kft. NEM kezelhető Focus Ultrával! Aktuális szemes kukoricavetőmag ajánlatunk.


Online lapozható katalógus, letölthető PDF. Kiváló ár -érték arányú hibrid.

Nyugat-Dunántúli kukorica és szója. Szója fajtabemutató Kiszomboron. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - kukorica vetomag.


Fémzárolt Kukorica és Napraforó vetőmag Országos vetőmag áruháztól. GMO mentes fajtákkal, a legkedvezőbb árak. Jó termőképességű és kiváló alkalmazkodóképességű hibrid.


Jelentkezési információk a KWS termés versenykre! KWS Kukorica Termés Versenyek!

A legjobb KWS hibridekkel csak nyerhet! A korai éréscsoport közepén érő, a Kárpát-medence kukoricatermő vidékein mindenütt. Hivatalos fémzárolt DEKALB, PIONEER, SYNGENTA, RAGT kukorica vetőmag, napraforgó vetőmag kedvező áron, raktárról! Az új kukorica mellett ráadásul egy napraforgót is lesz alkalmunk a piacra vinni. KISKUN hibridkukorica vetőmagok teljes választéka eladó.


Szállítás a vevő igénye szerint-futárral- utánvét fizetéssel, vagy . Országos Vetőmag Webáruház Pioneer Syngenta Dekalb vélemény értékelése: „Ez nagyon jó! Mindent megtaláltam amire . Keresett kifejezés: Név szerint Ár szerint. Még nincs feltöltött elem. Kérjük, látogasson vissza később!


A kukorica -vetőmagok piacán üde színfoltot jelent az RAGT. Meghaladta a nyolc tonnát hektáronként a kukorica idei átlagtermése Tolna megyében, a termésmennyiség nagy részét a hazai bioetanolgyárak dolgozzák fel. Mire figyeljünk a kukorica termesztés során a magasabb hozam érdekében.


Hibrid kukorica kategóriájában. Az Euralis által kínált magas hozamú, szárazságtűrő és stabil termőképességű kukorica hibridek biztos hátteret jelentenek a sikeres kukorica termesztéshez .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения