пятница, 24 июня 2016 г.

Vízálló forgácslap

A termék szigorú követelményeknek felel meg, ennél fogva a különböző hibákat is csak minimális mértékben engedhetik meg. A natúr faforgácslap gyártása több évtizedes múltra tekint vissza. Tulajdonságok: kopásálló, víztaszító, időszakosan vízálló.


A natúr forgácslapok túlnyomórészt fenyőból és puha lombos fából állnak, speciális . OSB, bútorlap kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.

OSB – nagy szilárdságú fokozottan vízálló lemez. A nagy sűrűségű, csiszolatlan, kemény felületű, csavarozható faforgácslap MUF ragasztóval készül. A farostlemez duzzadása és hosszirányú méretváltozása . Ez az anyagtípus a forgácslapok elterjedését követte.


Létezik még teljes keresztmetszetében színezett változat, fokozottan vízálló és a hajlítható MDF lap,. Vízálló MDF - MDF lapok - Pannon Falap-Lemez Kft. A NYPAN-ban mindent megtalál ami a bútorkészítéshez kell, sőt.

Lapos préselt forgácslapban a forgácsok nagyjából párhuzamosak a . Forgácslap E- P(EN 312-szerint) Forgácslap E- P(EN 312-szerint) ( vízálló forgácslap ) Forgácslap E- B(lásd Star Favorit B1) . Időjárásállóság: nem időjárásálló (egyes típusok vízálló ragasztásúak). Az Eurodekor Laminált Forgácslap (MFC) előregyártott, használatra kész. P3-as vagy tűzálló ragasztású Flammex hordozón is. HŐÁLLÓ VÍZÁLLÓ TARTÓS ELLENÁLLÁS.


Belső- építészeti pultok Konyhai pultok. Munkalap, bútorlap, MDF lap, Natúr forgácslap , CK lap, OSB lap, ajtófront forgalmazása, bútorlap szabászat, egyedi kisbútorok . Többek közt új bútorlapok, új hátfallemezek, vízálló MDF, és még több. Trend dekorok kínálatunkban, továbbá üreges könnyített forgácslap.


Bútorlap árlista, bútorlapszabászat. Megtekintheti folyamatosan frissülő bútorlap, OSB, MDF és más bútoripari termékeink teljes árlistáját, illetve árkalkulációs és . A megnövelt vízállóságú forgácslap (VSP) jellemzője a jellegzetes zöld árnyalat. A vízálló forgácslapot a magas páratartalmú helyekre tervezett bútorok . A forgácslap gyártás kezdetén (50-es évek) még a pozdorja volt a.

Szerencsére a laminált forgácslapot a vízálló felület jól megvédi a . A Maxiform zsalutábla jó alternatívája a vízálló forgácslap alapú zsalulapoknak és a léc- és lemezbetétes asztalos lemeznek, a rétegelt lemezek által nyújtott . HDF lemezek, rétegelt lemezek, lenrost könnyített falapok, MFP és OSB falapok, tűz- és vízálló. Homogén szerkezetű nem vetemedik, viszont nem vízálló , így felhasználás esetén az.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения