понедельник, 29 августа 2016 г.

Csavarkulcs méretek

SAE méretezés teljes méretskála - a “JUMBO” méreteket is tartalmazza tükör polírozott és matt kivitelek tökéletes illesztés a csavaranya kímélése . Európában ezeket a méreteket milliméterben (mm) határozzák meg. A megfelelő csavar- és csavarkulcs méretek az alábbi táblázatban láthatók: Csavar Kulcs. Szerszámismertető: Csavarkulcs Villáskulcs A csavar két szemközti lapját fogja.


Az U-alakú nyílás általában.

Igen, nem is csavarkulcs van nála, hanem Stillson kulcs, érdemes. A csavarkulcsok mérete a csavarokéhoz igazodik, a csavarok két . A fenti csavarhúzók méretei sorban: mm szélességű fej, 1mm hosszúságú. A lapfejre a villás csavarkulcs fokonként felhelyezhető, . A méretek mindkét oldalon azonosak. Kombinálja a kürt és a csavarkulcs előnyeit.


A legkisebb méret mm, a maximális mm. Ennyi elég kell, hogy legyen a felsorolt kulcsnyílásokhoz (a kulcsnyílás az s méret , a Maße jelöli a csavar méretét ).

Univerzális csavarkulcs az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Step n Grip univerzális csavarkulcs készlet. Nem kell válogatnod a kulcsméretek között, hiszen a csavarkulcs felveszi a csavar méretet. A fejben lévő fém pálcák befelé nyomódnak, így a körbefogják a. ROTHENBERGER csavarkulcs állítható 10. Az azonos méret villáskulcs fej különösen nehéz csavarozási.


Csőfogó és csavarkulcs egyben, csövek és anyák fogásakor önzáró. A kívánt kulcsméret könnyen és . Stanley MaxSteel Állítható csavarkulcs 3mmPolírozott felület korrózió . Truper állítható csavarkulcs 150mm. Leírás: Teljes hossz: 150mm.


Az állítható csavarkulcs vagy állítható villáskulcs, egy szerszám amivel meghúzni illetve lazítani lehet szögletes fejű (főleg hatlapfejű) csavarokat vagy anyákat. Villáskulcs, csillagkulcs, csillag-villáskulcs készletek, továbbá racsnis és csőkulcs készletek többfajta összeállításban, méretben és minőségben. Mielőtt az egykaros egységet beilleszti a. D) és a mellékelt csavarkulcs (E) használatával csavarozza ki a. Szaniter-keresztkulcs 7funkció.


Bizonyosodj meg, hogy a kulcs méret és a csavar méret megegyezik.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения