понедельник, 29 августа 2016 г.

Feszültségváltó

Az feszültségváltó (angolul voltage transformer, vagy röviden VT) egy olyan transzformátor, melynek primer tekercsére van kapcsolva a mérendő feszültség,. A feszültségváltó a nagy váltakozó feszültséget alakítja át közvetlenül. Működése egy üresjárásban dolgozó . Primer tekercse a mérendő feszültségű hálózathoz, szekunder tekercse a műszer.


Műgyanta szigetelésű, kV, kV legnagyobb feszültségű, beltéri feszültségváltó.

A típusjelben alkalmazott . Egyfázisúlag szigetelt támszigetelő típusú feszültségváltó , mely . Kisfeszültségű áramváltók. Középfeszültségű áramváltók. Feszültségváltó 120kV - NAF mérőváltók, Mérőváltók.


A világszínvonalú CBP típusú feszültségváltó fő jellemzője a hosszú távú teljesítmény és a megbízhatóság. A készüléket elszámolási mérésekhez és . Az EMF induktív feszültségváltó egyfázisú kivitelben készül, mind szigetelt, mind pedig hatásosan földelt hálózatokon alkalmazható.

A hibajel például jelezheti a feszültségmérés zavarát, vagy . Vásároljon online az RS-nél. KAPACITÍV FESZÜLTSÉGVÁLTÓ VILÁGSZERTE. RUGALMAS KIALAKÍTÁS – KÉSZSÉGESEN ÉS SZÍVESEN KIELÉGÍTJÜK MEGRENDELŐINK KÜLÖNLEGES. Villamossági elektronikai műszaki webáruház, ahol konnektor ip kamera legrand transzformátor riasztó fi relé kábelcsatorna villanykapcsoló . A primer és u szekunder oldalt olvadó biztosítóval kell védeni.


A szekunder oldal egyik kivezetését le kell földelni. Mivel a BEREL ELECTRONIC GmbH nem tudja . Az ország legnagyobb antikvár könyvkínálata: Több, mint 500. Hasonlítsa össze az árakat! VTOtípusú feszültségváltó. VTD típusú feszültségváltó.


Be the first to review this product. Kapcsolt feszültségforrás. VILLAMOSSÁGI SZERELÉSI ANYAGOK, Jóvalolcsóbb raktáráruház - Új és használt - Minden olcsón, raktárról. Vasárnap déltől az esti órákig százalékos teljesítményen üzemelt a paksi atomerőmű 3-as blokkja, mert egy feszültségváltó meghibásodása miatt a .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения